Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Germanijak doznaje: Osijek pristao na ponudu Panathinaikosa, čeka se Kleinheisler

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.01.23. | 10:59

Osijek bi na ime transfera trebao dobiti nešto malo manje od milijun eura što je odlična ponuda obzirom da je Lacika za nekoliko mjeseci slobodan igrač i može otići besplatno

Ponajbolji igrač Osijeka na izlaznim je vratima kluba i realizaciju transfera koči tek dogovor Laszle Kleinheislera i Panathinaikosa oko uvjeta.

Kako Germanijak doznaje, Osijek je prihvatio ponudu grčkog velikana i sada se čeka da Lacika dogovori svoje uvjete. Prema nekim informacijama, Osijek bi s eventualnim bonusima trebao dobiti blizu milijun eura što je zapravo odlična ponuda s obzirom na to da je za nekoliko mjeseci Kleinheisler slobodan igrač.


Mađarski reprezentativac trenutno se nalazi u Osijeku. Nije se priključio suigračima koji se nalaze na pripremama u Umagu zbog problema s virozom. Prema planu, u srijedu se trebao pojaviti u Umagu, ali to je bio dogovor prije ove ponude Panathinaikosa.

Inače, polako dolaze na svjetlo detalji lova na Kleinheislera tijekom ove pauze. Prema našim saznanjima, igrač Osijeka bio je najbliži Dinamu. Čak su se vodili preliminarni pregovori u Budimpešti s ljudima koji zastupaju Kleinheislera, ali presudila je činjenica da ga trener Čačić i nije baš vidio u planovima, odnosno da bi Kleinheisler bio u rotaciji i njegov status ovisio bi o odlaznim transferima u Maksimiru. Nagađalo se potom da bi mogao na Poljud, ali ta priča ostala je tek glasinom.

Cijelo ovo vrijeme Kleinheisler je imao na stolu ponudu Osijeka za produženjem ugovora ali koja očito nije zadovoljavala njegove financijske apetite. Na koncu se pojavio Panathinaikos koji nudi izazov grčke lige ali i potencijalno osvajanje trofeja s obzirom na to da je klub iz Atene vodeći na prvenstvenoj ljestvici.

Dakako, postoji mogućnost da Kleinheisler ne dogovori vlastite uvjete te da odradi ugovor s Osijekom do kraja i ode iz kluba kao slobodan igrač što je opcija koja nikome ne bi odgovarala. Osijek tu ne bi zaradio ništa, a Kleinheislerova minutaža vjerojatno bi bila jako skromna ovo proljeće…


Tagovi

NK OsijekLaszlo KleinheislerPanathinaikos

Ostale Vijesti