Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Grci povezuju Laciku s tamošnjim velikanom, na pragu je potpisa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.01.23. | 19:26

Njegov mogući odlazak u inozemstvo najavio je ranije sportski direktor Osijeka, a povezivalo ga se s Dinamom i Hajdukom

Kako stoje stvari ove zime velika je vjerojatnost da Laszlo Kleinheisler neće ostati igrač Osijeka ove zime. Ističe mu ugovor na ljeto, a u redu već stoji nekoliko klubova zainteresiranih za njegove usluge. Najviše se spominjao interes Dinama i Hajduka, a sudeći prema riječima sportskog direktora Osijeka Ivice Kuleševića mađarski veznjak će nastaviti karijeru u inozemstvu.

Naime danas je najavio njegov mogući transfer i interes uglednog europskog kluba, a brzo je ta vijest odjeknula i u Grčkoj odakle dolazi klub koji želi Kleinheislera. Prema pisanju grčkih medija Mađar je na pragu potpisa za Panathinaikos, tamošnjeg velikana koji se trenutno nalazi na prvom mjestu prvenstva, a dosad su osvajali 20 titula prvaka i 19 pokala grčkog Kupa.

Mađar je želja trenera Ivana Jovanovića koji u momčadi ima nekoliko poznatih HNL lica. Tu su Zvonimir Šarlija, Enis Cokaj te Adam Gnezda Čerin.

Dođe li do konačnog dogovora Osijeku će pripasti i odšteta, a spominje se iznos od 500 tisuća eura. Mađar je u Osijek došao kao slobodan igrač, a Transfermarkt ga cijeni na 2 milijuna eura. (rv)


Tagovi

Laszlo KleinheislerNK OsijekPanathinaikos

Ostale Vijesti