Reuters
Reuters

Ni Hajduk, ni Dinamo, ni Osijek. Laszlo Kleinheisler karijeru nastavlja u inozemstvu?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.01.23. | 11:37

Rasplet transfer-zavrzlame trebao bi biti poznat u narednim danima.

Posljednjih se tjedana naveliko piše o statusu Laszla Kleinheislera kojem na kraju sezone ističe ugovor s Osijekom. Njegov još uvijek aktualni klub pokušao je produžiti ugovor, no ponuda uprave Bijelo-plavih nije zadovoljila Kleinheislera, a Osijek, opet, nije u toliko bajnoj financijskoj situaciji da bi mogao previše premašiti dogovoreni budžet.

Pojavili su se potom interesi Hajduka i Dinama, a činilo se u trenutku da je dogovor između zagrebačkog kluba i Kleinheislera postignut. Međutim, Mađar je i dalje u Osijeku, a zbog bolesti (barem je to službeni razlog) nije doputovao s klubom na pripreme u Umag.

No, cijela priča oko popularnog Lacike ubrzo bi mogla dobiti i epilog. Sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević je za Glas Slavonije rekao kako je Mađar najbliži - uglednom inozemnom klubu.

"László se još uvijek oporavlja od crijevne viroze, zbog koje nije doputovao u Umag, a odobrili smo izostanak do utorka. Međutim, postoje realni izgledi da niti ne doputuje na pripreme, jer su pregovori s jednim inozemnim klubom oko njegovog transfera već u poodmakoj fazi, pa se nadam kako ćemo u sljedećim danima taj posao realizirati", rekao je i nastavio:

"Poznato je kako imamo određene financijske ciljeve koje želimo ostvariti tijekom zimskog prijelaznog roka, pa samo mogu reći kako ćemo za Lászla dobiti određenu odštetu, ako se cijeli posao realizira. Važno je što je i Kleinheisleru ta opcija koja se pojavila prihvatljiva".

To je za Osijek čini se idealna kombinacija, jer bi zaradili određenu odštetu na svojem 'kapitalcu', a istovremeno ne bi pojačali konkurenciju u HNL-u. (nr)




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLLaszlo KleinheislerOsijekNK Osijek

Ostale Vijesti