Došao je i taj dan: Počinje malonogometni spektakl godine!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 09:01

Prva utakmica povijesnog Germania kupa počinje u 15 sati, a finale je na rasporedu u nedjelju u 18.20.

Nakon višemjesečnog iščekivanja, gotovo 30 odigranih 'kvalifikacijskih' turnira, došao je i taj dan. Danas u 15 sati, u zagrebačkom Agram centru, započet će prvo izdanje Germania kupa 2024., pozivnog malonogometnog turnira s ukupnim nagradnim fondom od 10 tisuća eura!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno

Osam sjajnih malonogometnih momčadi iz cijele države raspoređeno je u dvije skupine iz koje će dvije najbolje momčadi izboriti plasman u polufinale. Sve utakmice prenose se na kanalu SportKluba, a tijek rezultata uživo moći ćete pratiti na Sofascore aplikaciji te na portalu Germanijak.hr-u na kojem možete pronaći izvještaje i sa svih kvalifikacijskih turnira.

Dolazak na Germania kup najavila su poznata nogometna i malonogometna imena, kao što su, recimo, srebrni Vatreni Filip Bradarić (MNK Sveti Josip JAKO sport), bivši prvi topnik HMNL-a Dario Markić (Tupek Auto), prvotimac MNK Crnice Antonio Repić (SC Torba Debeljak), poznati šibenski strijelac Šimun Popov (MNK Stanovi), igrač Futsal Pule Danis Hrgota (Domino Maling), 'zagrebački Leo Higuita' Amar Duro (Unijabeton), bivši juniori Dinama Niko Tolj (Turbina) i Benjamin Dalipi (Keraterm) i mnogi drugi...

Germania je za sve igrače i posjetitelje pripremila bogatu ugostiteljsku ponudu, raznovrstan zabavni sadržaj, ali i niz iznenađenja koja će začiniti ovaj malonogometni spekakl.

Na Germania kupu se očekuje i dolazak Germanijinih influencera čija ćemo imena, za sada, zadržati za sebe.

Za kraj ove najave možemo samo napisati - premijerni Germania kup je događaj kojeg ne smijete propustiti!

Vidimo se od 15 sati u Agram centru.



Tagovi

Germania CupGermania kup 2024Germania kupSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti