Sve je spremno za Germania kup 2024: Izravni TV prijenos, a program će voditi - Valentina Miletić

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.09.24. | 16:00

Prvo izdanje Germania kupa igra se 5. i 6. listopada u zagrebačkom Sportskom centru Agram.

Ovog vikenda, u subotu i nedjelju (5. i 6. listopada) na rasporedu je prvo izdanje Germania kupa, pozivnog malonogometnog turnira na kojem će tri najbolje momčadi podijeliti nagradni fond od čak 10 tisuća eura! Na turniru sudjeluje osam malonogometnih momčadi iz cijele države koje su svoje mjesto na Germania kupu osigurale kroz nastupe na malonogometnim turnirima diljem Lijepe naše koji su se od svibnja do kolovoza ove godine održali pod pokroviteljstvom Germanije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Germania kup 2024. održava se u zagrebačkom Sportskom centru Agram, a sve utakmice turnira moći ćete pratiti na kanalu SportKluba, dok ćete tijek rezultata uživo moći pratiti na Sofascore aplikaciji te, dakako, na Germanijak.hr-u na kojem ćete moći pročitati i detaljne izvještaje s turnira.

Osam momčadi bit će raspoređeno u dvije skupine s četiri momčadi, a dvije najbolje momčadi svake skupine plasirat će se u polufinale. Grupna faza igra se u subotu i nedjelju, kada će se održati i polufinalne utakmice te utakmica za treće mjesto i veliko finale.

Ždrijeb skupina i raspored turnira objavit ćemo u srijedu, 2. listopada.

Napomenimo za sada kako će program Germania kupa voditi poznata radijska i televizijska voditeljica Valentina Miletić.

Na Germania kup pozvani su i svi ljubitelji malog nogometa, futsala i dobrog hakla te vas pozivamo da nasm se u subotu i nedjelju pridružite u Agram Centru.

Očekuje nas nastup osam ponajboljih malonogometnih momčadi iz cijele države, samim time saznat ćemo i tko je osvajač prvog Germania kupa.

Osvajač Germania kupa 2024 osvojit će sedam tisuća eura, drugoplasirani dvije tisuće eura, a trećeplasirani sastav tisuću euraVrhunske nagrade za koje se vrijedi boriti očekuju najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira.

Tako će najbolji igrač Germania kupa osvojiti poklon bon za adrenalinsku vožnju na Automotodromu Grobnik i poklon bon Agram kluba.

Najbolji strijelac turnira osvojit će putovanje za dvoje „Selectbox“ i poklon bon Agram kluba.

Najbolji vratar turnira osvojit će putovanje za dvoje „Selectbox“ i Poklon bon Rost Športa.

Organizator turnira osigurat će besplatnu hranu i osvježenja za sve sudionike turnira, kao i vrhunske uvjete za igru i uživanje u najboljim malonogometnim umjetnicima s ovih prostora. Posjetiteljima turnira ulaz je besplatan, očekuje ih vrhunska gastronomska ponuda u ekskluzivnom ambijentu, koji nikoga od posjetitelja neće ostaviti ravnodušnim. Germania se pobrinula za brojne marketinške aktivnosti i nagrade, a izvještaj s turnira moći ćete pratiti na specijaliziranom sportskom portalu Germanijaku.

Vidimo se u subotu i nedjelju u Agram centru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania CupGermania kup 2024Germania kupmali nogomet

Ostale Vijesti