Poznati sudionici Germania kupa: Osam momčadi bori se za 10 tisuća eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.09.24. | 13:50

Prvo izdanje dugoočekivanog turnira održat će se 5. i 6. listopada u Zagrebu (Sportski centar Agram).

Kroz više od tri mjeseca diljem Lijepe naše igrali su se brojni malonogometni turniri od kojih je njih gotovo 30 bilo pod pokroviteljstvom Germanije. U tih stotinjak ljetnih dana gledali smo fantastične turnire, tradicionalne, ali i neke nove malonogometne momčadi. Pratili smo najbolje futsalske, nogometne i malonogometne majstore, ali i prave prekaljene haklere koji su ponosno i fanatično branili boje svojih malonogometnih momčadi, klubova, sponzora ili, jednostavno, svojeg kvarta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na završnicama nekih turnira okupilo se i preko 1000 gledatelja te su Hrvati još jednom dokazali kako smo prava sportska nacija te da uspjesi hrvatske nogometne reprezentacije na velikim natjecanjima nisu samo plod slučajnosti i, kako se voli reći, dobrih 'gena', već i neiscrpne želje za nadmetanjem i haklom. Jer, nemojmo zaboraviti, mali nogomet su kroz svoje omladinske karijere igrali Luka Modrić, Mario Mandžukić, Marcelo Brozović i brojni drugi proslavljeni hrvatski nogometaši...

Pregled svih kvalifikacijskih turnira Germania kupa možete pronaći OVDJE.

Svi ti turniri bili su svojevrsni 'uvod' u prvo izdanje Germania kupa, turnira koji će se održati 5. i 6. listopada u Sportskom centru Agram (Radnička cesta 180, Zagreb) s nagradnim fondom od čak 10 tisuća eura! Osvajač Germania kupa 2024 osvojit će čak sedam tisuća eura, drugoplasirani dvije tisuće eura, a trećeplasirani sastav tisuću eura. Vrhunske nagrade za koje se vrijedi boriti očekuju najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira. Otkrit ćemo vam maleni detalj, jedna od nagrada je putovanje za dvoje.

Na tom prvom izdanju sudjelovat će osam malonogometnih momčadi koje su, prema izboru Germanijinog stručnog žirija, svoje mjesto na Germania kupu zaslužili igrama i nastupima na 'kvalifikacijskim' turnirima koji su se igrali u Cerni, Drenovcima, Đakovu, Jastrebarskom, Kninu, Osijeku, Petrinji, Puli, Splitu, Zaboku, Zadru i Zagrebu.

Popis svih kvalifikacijskih turnira i osvajače možete pronaći OVDJE.

Osam momčadi koje će sudjelovati na prvom izdanju Germania kupa su:

1. Domino Maling (Pula)

2. Keraterm (Zagreb)

3. MNK Stanovi (Zadar)

4. MNK Sveti Josip Jako Sport (Dugi Rat)

5. SC Torba Debeljak (Sukošan)

6. Tupek Auto (Zagreb)

7. Turbina (Zagreb)

8. Unijabeton (Zagreb)

U slučaju otkaza neke od kvalificiranih momčadi, pozvana će biti zamjenska momčad.

Točne propozicije natjecanja donijet ćemo u narednim tjednima. Za sad napomenimo kako će osam malonogometnih momčadi biti raspodijeljeno u dvije skupine s četiri momčadi, od kojih će dvije najbolje iz svake skupine izboriti plasman u polufinale. Sustav igre je 5+1 s loptom broj 5, utakmice će trajati dva puta po 15 minuta.

Organizator turnira osigurat će besplatnu hranu i osvježenja za sve sudionike turnira, kao i vrhunske uvjete za igru i uživanje u najboljim malonogometnim umjetnicima s ovih prostora. Posjetiteljima turnira ulaz je besplatan, očekuje ih vrhunska gastronomska ponuda u ekskluzivnom ambijentu, koji nikoga od posjetitelja neće ostaviti ravnodušnim. Germania se pobrinula za brojne marketinške aktivnosti i nagrade, a izvještaj s turnira moći ćete pratiti na specijaliziranom sportskom portalu Germanijaku.

Vidimo se početkom listopada u Agram Centru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024mali nogometmalonogometni turnir

Ostale Vijesti