REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Dalićev potez 'razljutio' Španjolce: „Modrić nije lagao, ali odluka ne pomaže Realu“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.08.24. | 13:51

Hrvatski kapetan bio je vijest dana među Madriđanima

Real Madrid već priprema utakmicu s Real Valladolidom koja ga čeka u domaćem prvenstvu i to je trenutno najveća preokupacija igrača Carla Ancelottija, ali onda je izašao popis hrvatske reprezentacije za utakmice Lige nacija pa je vruća tema postao i - Luka Modrić.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, kapetan će još jednom predvoditi Vatrene u novim izazovima, a to se ne sviđa Madriđanima.

"Vjerovali su u nešto drugo. Luka nikada nije lagao, a po povratku s turneje po Sjedinjenim Državama Hrvat se sastao s Carlom Ancelottijem i raznim članovima Upravnog odbora kako bi jasno dao do znanja da želi nastaviti s igrama u reprezentaciji. U tako gustoj sezoni i tako gustom rasporedu, to je još jedna prepreka", poručili su na Defensa Centralu i dodali:

"Bilo je ljudi u klubu koji su se nadali da će Luka odustati od igranja za Vatrene nakon Eura i da će se moći usredotočiti isključivo na Real Madrid u sezoni koja će mu biti posljednja. Postoji potpuno poštovanje prema klupskoj legendi u svakom smislu, ali istina je da ta odluka ni na koji način ne pomaže klubu."

Zaključili su:

"Nitko u Real Madridu neće natjerati Modrića da napusti svoju zemlju, ali istina je da je vijest daleko od toga da čini uslugu ciljevima Real Madrida. "



Tagovi

Luka ModrićCarlo AncelottiReal MadridHrvatska nogometna reprezentacijaZlatko Dalić

Ostale Vijesti