PAUL ELLIS/Action Images
PAUL ELLIS/Action Images

Dalić: "Bili smo malo presigurni nakon 1:0. Koga priželjkujem? Samo naše navijače"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 23:36

Hrvatski izbornik nije mogao sakriti sreću nakon velike pobjede.

Hrvatska je pobjedom protiv Škotske osigurala osminu finala i zauzela drugo mjesto. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić odlučio je danas dati priliku Nikoli Vlašiću i Josipu Juranoviću od prve minute, a to mu se kasnije isplatilo. Vatreni su slavili s 3:1 protiv Škota golovima Vlašića, Perišića i Modrića. Danima je vladala negativna atmosfera zbog prve dvije utakmice Vatrenih na Euru, ali i predstava prije Eura. Izborniku je nakon ove utakmice laknulo.

„Najprije čestitke mojim dečkima na velikoj utakmici i plasmanu u osminu finala. Ovih deset dana bilo je teško. Hvala dragom Bogu da nam je dao snage da ostanemo mirni i dostojanstveni. Hvala svima koji su ostali uz nas i davali nam podršku. Vi ste naša snaga, a mi vaš ponos“, rekao je izbornik.

„Imali smo jedan problem jer smo nakon 1:0 bili malo presigurni u sebe. Nismo posustali ni nakon primljenog gola, ali mi smo pokazali svoju snagu i kvalitetu.“

Debitirali su i neki novi igrači…

„Ja sam uvijek zadovoljan igračima i ne mogu ništa reći protiv njih. Nije bilo lako, naročito Juranoviću kojem je ovo bio debi na velikom natjecanju“, rekao je Dalić nakon čega je rekao koga priželjkuje od protivnika.

„Ja priželjkujem samo hrvatske navijače. To sanjam, s njima smo puno jači“, zaključio je hrvatski izbornik.


Tagovi

Zlatko DalićHrvatskaHNSHrvatska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2020Euro 2021

Ostale Vijesti