Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Ciboni 'pod mus' treba pobjeda nad Dinamom uslijed natrpanog rasporeda i tmurnog raspoloženja

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.10.24. | 08:00

Dinamo se u ovom času doima kao idealan protivnik, onaj protiv kojeg se može malo nabildati samopouzdanje, dodatno uigrati i na koncu – pobijediti nekoga

U petak u Beogradu, već večeras u Zagrebu, zatim u Zadru u četvrtak i ponovno u Zagrebu u subotu. Takav je itinerer Cibone u ovom natrpanom rasporedu u kojemu će Vukovi odraditi četiri utakmice u osam dana. Protiv FMP-a je momčad Bariše Krasića položila oružje, ali od 20 sati u Draženovom domu priča bi trebala na koncu biti drugačija, jer kao gost stiže Dinamo.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

A i pobjeda bi imala blagotvorno djelovanje, budući da je dosadašnji skor u domaćem prvenstvu i ABA ligi poražavajuć – Zagrepčani su odigrali osam utakmica u kojima su upisali pet poraza i tek tri pobjede.

Povrh toga, nakon večerašnjeg ogleda cibosima slijede ogledi protiv Zadra i Dubaija, dakle utakmice u kojima se bodovi teško skupljaju, a i ovako je nemirno pod Tornjem. Chris Thomas je otišao u Ameriku zbog „privatnih razloga“, ali neće se više vraćati u Zagreb, s njim je otišao i Anthony Barber, a umjesto kojeg je stigao Roko Rogić koji bi večeras mogao i debitirati u novom/starom klubu.

Dinamo se u ovom času doima kao idealan protivnik, onaj protiv kojeg se može malo nabildati samopouzdanje, dodatno uigrati i na koncu – pobijediti nekoga.

Cibona je u Premijer ligi pobjeđivala Dubrovnik i Šibenka, izgubila od Cedevite Junior i samo će pobjedama držati korak s glavnim konkurentima Zadrom i Splitom.

Svjestan je toga i trener Krasić

„Ovo je utakmica koju moramo pobijediti, s obzirom na kvalitetu protivnika i činjenicu da nemamo puno vremena za pripremu. Neće biti lako, ali upravo u ovakvim trenutcima moramo pokazati karakter i doći do pobjede“.

Dinamo je na istom omjeru, momčad iz Rudeša je bila bolja od Osijeka i Dubrave, ali i poražena od Zaboka.

Ivan Perasović s oprezom najavljuje večerašnju utakmicu.

„Dinamo je čvrsta, jako iskusna momčad, imaju puno dobrih igrača. U zadnje vrijeme su u dobroj formi. Iz tog razloga ih treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Mi trebamo odgovoriti njihovoj čvrstoj igri. Moramo igrati timski kao što smo to pokazali protiv FMP-a, a na to nadograditi još radni dio koji nam je falio i budemo li se držali naših principa, vjerujem u pobjedu“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Premijer liga košarkašaCibonaKK Dinamo Zagreb

Ostale Vijesti