Germania
Germania

Zadnja runda, Veldin Karić protiv Borisa Debaka: Izravan dvoboj za pobjednika Euro humanitarca!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 12:19

Sve je još u igri jer je u prošlom kolu je rezultat opet došao u egal

Nakon još jednog uspjeha Germanijaka i kiksa Classic Hrvatske, međusobni omjer je 5-5 dok ulazimo u samu završnicu naše Humanitarne Euro utakmice. Veldin Karić i Boris Debak sada imaju sve u svojim rukama i u ovoj ćemo rundi doznati tko je konačni pobjednik humanitarne akcije Germanije.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Na rasporedu su dvije utakmice u ponedjeljak i dvije u utorak. Veldin je igrao na to da će u utakmici Francuske i Belgije obje momčadi postići gol, a naš Boris Debak da će Francuska u drugom poluvremenu postići najmanje jedan gol, a u utakmici Portugala i Slovenije da će Ronaldo i društvo biti pobjednici drugog poluvremena, dok Karić smatra da će biti i ukupni pobjednici susreta.

Što se ogleda u utorak tiče, Nizozemska će postići dva ili više golova na utakmici protiv Rumunjske, smatra Boris, a Veldin kaže da će ih toliko biti ukupno, nebitno tko ih zabio. Austrija će postići jedan ili dva gola u drugom poluvremenu, smatra naš marketinški stručnjak, dok je Veldin uvjeren da Austrija prolazi dalje.

Ukupan tečaj na listiću Veldina Karića je 6,33, a na listiću našeg Borisa Debaka 9,55.

Veldinov dobitak Germania će donirati Udruzi za razvoj kreativnih radionica i kvalitete življenja osoba s invaliditetom Republike Hrvatske - Požega, dok će Borisov dobitak Germania donirati Društvu Multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije iz Zaboka.


Podsjetimo se pravila Germanijina Euro humanitarca: kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozira ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania donira 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

No, to nije sve. Momčadi dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent postaje Germania pobjednik dana i time za svoju momčad zarađuje iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušava skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja. Trenutno je Classic Hrvatska zaradila 2500 eura, koliko i Germanijak zahvaljujući pobjedi u minulom kolu.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitarachumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti