Germania
Germania

Rijeka (2.30) snova, vrelo nade. Moje oči sad trepere, poput Zvezda (2.05) sjaje se!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.10.24. | 11:00

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Danas u ponudi Germanije imamo dva para vrijedna vaše posebne pažnje. Naravno, radi se o parovima za koje nudimo najveći tečaj u Hrvatskoj, a na meniju su domaći nogomet i košarkaška Euroliga.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Lokomotiva – Rijeka (18.00), DVOJKA, 2.30

Nogometaši Rijeke prepustili su prvu poziciju HNL-a Hajduku, nakon dva uzastopna remija protiv upravo Splićana i Slaven Belupa. Riječani se sada žele vratiti pobjedničkim navikama i to u gostima kod Lokomotive koja je na pretposljednjem mjestu lige i u ovom je trenu poželjan suparnik Đalovićevim trupama u pohodu na barem privremeni povratak na vrh ljestvice. Rijeka još nema nijedan poraz u sezoni, dok su Lokosi čak pet puta teren napustili bez ijednog boda. Isto im predviđamo i danas...

Crvena zvezda – Barcelona (20.00), JEDINICA, 2.05

Tko bi rekao da će nakon uvodna tri kola jedina neporažena momčad košarkaške Eurolige biti Crvena zvezda. Beograđani su do sada pobijedili Paris, Baskoniju i Fenerbahçe. Taj niz će, međutim, biti pod velikom ugrozom, budući da Srbi večeras ugošćuju Barcelonu za koji igra Kevin Punter, do ove sezone član Partizana, koji će nesumnjivo imati veliki motiv u Beogradu. No, Crvena zvezda imat će iza sebe više od 20 tisuća navijača, u briljantnoj su euroligaškoj formi, pogotovo nakon što su u zadnjem kolu pregazili Fenerbahce usred Istanbula, stoga vjerujemo u nastavak njihovog niza.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti