Imamo Arsenal (1.25) sjajnih tečajeva, zaokruži Rennes (2.20) i Brann (1.55) i reci dobitku dobar dan

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.05.24. | 10:36

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Sjajne nogometne utakmice zovu vas da ih gledate, ali i da se na njih okladite. Francuzi, Nijemci, Španjolci, birajte ligu koja vam je draža ili možete odigrati na sve tri koliko su primamljivi tečaji!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Arsenal – Bournemouth (13.30), JEDINICA, 1.25

U pokušaju da privremeno odmakne četiri boda na vrhu ljestvice Premier lige , Arsenal ugošćuje Bournemouth na stadionu Emirates. Topnici su prošlog vikenda slavili protiv Tottenham Hotspura u zadivljujućoj pobjedi u derbiju sjevernog Londona 3-2, dok su Trešnje slomile Brighton & Hove Albion 3-0. Momčad Bournemoutha je zabila u svakoj od zadnjih 10 utakmica Premier lige, a unatoč Arsenalovoj obrani, Topnici i dalje primaju golove. Međutim, dok gosti nastavljaju rješavati krizu s ozljedama, mogle bi ih Artetine napadačke snage slomiti za zadržavanje na vrhu.

Brann – Rosenborg (18.00), JEDINICA, 1.55

I dok je većina liga pri svome kraju, Norvežani su tek u 6. kolu, gdje nas očekuje dvoboj momčadi koje ciljaju na visok plasman. Trećeplasirani Brann dočekuje Rosenborg, koji ima dva boda manje i jednako toliko pozicija je slabije plasiran. Dakle, na 5. su mjestu, a tipujemo da će tu i ostati nakon današnejg dvoboja jer je Brann jača momčad. Današnji domaćin dobio je čak tri uzastopne utakmice protiv Rosenborga.

Metz – Rennes (19.00), DVOJKA, 2.20

Bivši klub Lovre Majera i dalje je u igri za 6. mjesto i Konferencijsku ligu. Za to im je nasušno potrebna pobjeda, a pozitivno je što gostuju kod treće najlošije momčadi lige. Metz je na 16. mjestu ušao u ovo kolo, ali imaju jednak broj bodova kao i Le Havre na 15. mjestu. No, Rennes im nikako ne leži i imaju nevjerojatnih šest uzastopnih poraza od njih. Posljednji puta poraz su u međusobnom duelu izbjegli 2018. godine.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti