REUTERS/Ana Beltran
REUTERS/Ana Beltran

Marca: Otvoren je put za nastavak Kroosa i Modrića s Real Madridom

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 15:04

Po svemu što znamo, Modrić neće u Saudijsku Arabiju, a vjerojatno neće ni u Dinamo, koliko god bi to iz perspektive navijača Modrih “imalo smisla”

Došao je trenutak odluke. Unatoč onome što su mnogi govorili ili pisali, ni Toni Kroos ni Luka Modrić do sada nisu imali konkretnu ponudu za obnovu ugovora od Real Madrida. Pa, taj prijedlog je na korak od realnosti. Kako doznaje Marca, sve je uključivalo sastanak između Florentina Péreza i svakog od igrača. Da im onda pošalje odluku koju klub donese, a to je da se na stol stavi jednogodišnji ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Sve je upućivalo na to da je kod odluke njemačkog veznjaka stvar u tome hoće li ostati aktivan ili ne. Što se tiče Hrvata, Real Madrid mu nije planirao dati nikakvu ponudu. Govorili smo kako se odluka može promijeniti preko noći i jest. Toliko drastično da Madriđani pripremaju prijedlog o produljenju ugovora za dvije madridske legende na još jednu sezonu”, piše novinar Jose Felix Diaz.

“Kroos i Modrić pokazali su da još uvijek igraju na najvišoj razini i upravo je to argument koji je uvjerio upravu Kraljevskog kluba da razmisli o njihovom kontinuitetu. Sada je sve na njima”, nastavlja se u tekstu.

“Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući. Što se tiče bivšeg igrača Bayerna, onaj koji nikada nije imao ni najmanju dvojbu je Ancelotti. Za Talijana, on bi Kroosu produljio ugovor zatvorenih očiju. U tom smislu idu i poruke koje Nijemac šalje, ali sada treba vidjeti jesu li obojici želje ispunjene prijedlogom kluba”, zaključuje najtiražniji španjolski medij.

Kako je Germanijak već javio, Modrić je već naručio darove za oproštaj od Madrida, satove s posvetom, njih 50-ak, s ugraviranim godinama 2012. – 2024. Njegovi blisku suradnici bili su na Floridi, možda i pregovarali s ljudima iz Inter Miamija. Po svemu što znamo, Modrić neće u Saudijsku Arabiju, a vjerojatno neće ni u Dinamo, koliko god bi to iz perspektive navijača Modrih “imalo smisla”. Po svemu sudeći bit će dvojba MLS ili Real Madrid jer oprostiti se od nogometa ovog ljeta neće. (G)



Tagovi

Luka ModrićReal MadridMLS#imalobismislaGNK DinamoInter MiamiToni KroosMarcaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti