REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

Ancelotti otkrio kada će se odlučiti o Modrićevom ostanku

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.05.24. | 08:43

Don Carlo je odlučio presjeći i objaviti važnu vijest

Real Madrid u jučerašnjem je dvoboju La Lige uvjerljivo pobijedio Alaves na domaćem terenu s 5-0. Ispunjeni Santigao Bernabeu uživao je u sjajnoj predstavi svojih ljubimaca, no u njoj mjesta nije bilo za Luku Modrića.

Carlo Ancelotti na teren je izveo nominalno prvi sastav, a Modrić čak niti s klupe nije ušao u nastavku susreta. Nakon utakmice, talijanskog stratega dočekalo je pitanje o statusu i eventualnom produljenju suradnje s kapetanom hrvatske reprezentacije, ali i Tonijem Kroosom.

O njihovoj se budućnosti svakodnevno spekulira, a Ancelotti je odlučio presjeći i jasno reći kada će se razgovori oko njihovog ostanka obaviti.

"Klub i igrači razgovarat će o njihovoj budućnosti nakon finala Lige prvaka", kratko i jasno je poručio Don Carlo.

"Što se tiče Reala i Modrića, Luka je odlučio. Dvojba je 'da ili da'. Sto posto želi ostati u Realu, a toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva, novac mu uopće nije bitan. Toliko je sretan u klubu i Madridu, sve sada ovisi o Realu", ranije su objavili novinari španjolskog AS-a.

Modrić je ove sezone, iako nije član udarnih 11, skupio 43 nastupa (2.140 minuta), a s obzirom na ograničenu i doziranu minutažu, skupio je respektabilan učinak od dva pogotka i čak osam asistencija. (I.M.)



Tagovi

La LigaPrimeraLuka ModrićCarlo AncelottiReal Madrid

Ostale Vijesti