Reuters
Reuters

VIDEO Ludnica u Saudijskoj Arabiji: Al Nassr poveo nakon 25 sekundi, Al Hilal izjednačio u 90+10. s bijele točke!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 22:41

Domaćin je poveo nakon asistencije Cristiana Ronalda i pogotka Otavija, da bi onda Aleksandar Mitrović 109 minuta kasnije poravnao rezultat čime je njegova momčad nastavila niz neporaženosti u domaćem prvenstvu koji traje još od početka sezone!

Nije dugo trajala svjetska zaluđenost nogometom u Saudijskoj Arabiji. Prva sezona bila je zanimljiva za ispratiti, ali već druga, usprkos dolasku još većeg broja nogometnih superzvijezda, postala je pomalo ‘dosadna’.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I ne čudi da je tako. Al Hilal je prvi, ove sezone u domaćem prvenstvu ne znaju za poraz, a iako ih je ovog petka čekao težak zadatak budući da su išli u goste Al Nassru, oni su ponovno pronašli način da rubrika porazi ostane prazna.

Domaćin, u čijoj su prvoj postavi bili Ospina, Laporte, Telles, Otavio, Mane, Cristiano Ronaldo i naš Marcelo Brozović, do prednosti je stigao već u prvoj minuti. Otavio je bio strijelac, asistirao mu je Ronaldo, a zanimljivo je kako je to praktički bila jedina spomena vrijedna prilika u prvom dijelu.

Sjajan pogodak za vodstvo domaćina pogledajte OVDJE (Sportklub)

U nastavku su gosti preuzeli konce igre, svim su silama krenuli po pogodak izjednačenja, ali nikako nisu uspijevali probiti čvrstu obranu Al Nassra.

I onda dolazimo do sudačke nadoknade...

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Četvrti sudac je u 90. minuti podigao semafor na kojem je pisala brojka osam. Uhvatili su se za glavu domaći navijači, Castro je krenuo oštro protestirati, no svi znaju da se to više ne može promijeniti. Igra se vrtjela oko 16-erca domaćina, Laporte i Lajami imali su ‘stotinu’ čišćenja, ali u 90+5.minuti, Španjolac Sanchez pokazao je na bijelu točku.

Preciznije, Sanchez na prvu nije reagirao, ali onda je stigao ‘mig’ iz VAR sobe. Par minuta bio je Španjolac uz monitor, gledao je situaciju iz svih kuteva, da bi onda pokazao rukom na bijelu točku.

Aleksandar Mitrović preuzeo je odgovornost. Drugi topnik saudijske Pro lige, od kojeg je efikasniji ove sezone bio samo Cristiano Ronaldo, poslao je kolumbijskog vratara u krivu stranu, a usput je svojom ljevicom zakucao loptu pod gredu za veliko slavlje gostiju.

Pogodak za 1-1 pogledajte OVDJE (Sportklub)

Cristiano Ronaldo, koji je u prvom dijelu propustio ogromnu priliku odvesti svoju momčad do 2-0, bio je bijesan, a gostujući navijači, kojih se skupilo prilično mnogo, glasno su ga krenuli provocirati uzvicima ‘Messi, Messi’.

I tako, to bi bilo sve od ove sezone u saudijskoj Pro ligi. Al Hilal je prvak, s ovim bodom došli su do svojeg 90. boda, dok je Al Nassr ostao drugi s 12 bodova manje. Cristiano Ronaldo najbolji je strijelac, interesa ozbiljne nogometne javnosti više nema, dok će novaca svakom novom sezonom biti sve više i više.

Ali, sve je to nebitno. Nogometnu kulturu, baš kao i sam osjećaj za sport, novac ne može kupiti. A o pripadnosti bojama, bile one žute ili plave, da ne govorimo... (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Cristiano RonaldoMarcelo BrozovićAl NassrAl HilalSaudijska Arabijasaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti