Germania
Germania

Classic Hrvatska – Germanijak 1-2: Nikola Lipovac gospodski prepustio slavlje svojem imenjaku, utakmica je opet napeta!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.06.24. | 10:00

Iako je treći pogodak visio u zraku, na kraju su 'klasičari' ipak uspjeli smanjiti zaostatak za sedmom silom...

Prvo je Alen Lesički načeo mrežu gostiju tako da hladnokrvno realizirao jedan na jedan situaciju s Darijom Krešićem, potom je Ižak Ante Sučić predriblao Sašu Peršona pa poentirao za 2-0, a iako je u jednom trenutku djelovalo kako i treći pogodak 'visi u zraku', na kraju smo se ipak još jednom uvjerili u onu staru kako je '2-0 najopasniji rezultat'. Naime, novinari Germanijaka malčice su se opustili u trećoj utakmici, a to je kaznio Nikola Jerkan koji je bio spretniji i sretniji protiv svojeg imenjaka i urednika Germanijaka pa je tako uspio postići prvi pogodak za svoju momčad u ovoj humanitarnoj utakmici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako su obojica imali dva pogotka i dva promašaja te je tečaj na njihovim listićima bio isti, pobjedu ipak nose 'klasičari'. A evo i zašto…

Dakle, pravilnik je takav da u slučaju da je tečaj na listiću isti kod naših gostiju te novinara Germanijaka, predstavnici sedme sile će gospodski prepustiti slavlje svojem protivniku. Iako, u ovoj humanitarnoj utakmici svakako nema nikakvih neprijatelja ili protivnika.

Podsjetimo, prema pravilima našeg Euro humanitarca, Germania donira 100 eura po listiću, ali je pritom veliko srce Germanije osiguralo da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan. Tako se navedeni iznos uvećava na način da se množi sa svim pogođenim koeficijentima na listiću, neovisno o broju promašenih parova na listiću!

Kako je pogođeni tečaj obojice 2,625, Germania će donirati po 262,5 eura Klinici za dječje bolesti Zagreb, Klaićeva – Zagreb i Udruzi za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce - Split, dok je ukupan rezultat u timskom ogledu Classic Hrvatske i Germanijaka sada 1-2. A o tome opširnije u sljedećem odlomku...


Dakle, igrači Germanijinog Euro humanitarca dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Iznos osvojen od strane novinara Germanijaka ostao je na 1.000 eura, dok je prvih 500 eura za 'klasičare' sada uprihodio Nikola Jerkan. Bit će ovo jedna zanimljiva utakmica do samog kraja sve nam se čini…

Na ovaj način momčadi pokušavaju skupiti što veći iznos timske nagrade, pa će se tako nakon 11 odigranih ‘dvoboja’ osvojeni iznos momčadi Classic Hrvatska uplatiti za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

No, najvažnije od svega je da su u Humanitarnoj EURO utakmici svi pobjednici, a svakako ne treba zaboraviti da listiće koje vidite u okršaju Classic Hrvatske i Germanijaka možete i vi odigrati OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitarachumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti