Christoph Schmidt/DPA
Christoph Schmidt/DPA

Kiel osvojio titulu pa se bacio na posao: Žele Barcinu megazvijezdu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.06.23. | 19:04

Sjevernonjemačka momčad ne čeka ni trenutka

Nakon što su osigurali naslov prvaka Njemačke protiv Wetzlara, a prije te posljednje utakmice sezone, direktor THW Kiela, Viktor Szilagyi prvi je put potvrdio da je bilo razgovora sa španjolskim reprezentativnim vratarom - Gonzalom Perezom de Vargasom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Gonzalo je želja, u kontaktu smo. Uvijek postoji određeni optimizam kada uspostavite kontakt", rekao je Szilagyi na Skyu.


Perez de Vargas i dalje ima ugovor s Kataloncima, koji su u financijskim poteškoćama, do 30. lipnja 2025. Zbog nužnih mjera štednje u rekordnom prvaku, španjolski mediji nedavno su nagađali da će 32-godišnjak prijeći u Kiel. Inače, De Vargas je europski prvak 2018. i 2020., bronca Svjetskog prvenstva 2021. i 2023. 10 puta španjolski prvak, te 4 puta pobjednik Lige prvaka.

Bila bi to još jedna izuzetno kvalitetna reakcija na ovoljetni odlazak dugogodišnjeg broja jedan Landina. THW je kao njegovog nasljednika već zimus predstavio francuskog nacionalnog vratara i olimpijskog pobjednika Vincenta Gerarda (ugovor do 2024.), a bit će u paru s češkim vratarom Mrkvom.

Osim toga, THW je i dalje zainteresiran za Emila Madsena (GOG Gudme). Budući da su Danci već izgubili dva svjetska prvaka (Pytlick, Jörgensen) od Flensburga, odbili su prvu ponudu za zadnjeg ljevaka (koji ima ugovor do 2025.).

(eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BarcelonaBarcelona rukometKielrukometna Bundesliga

Ostale Vijesti