Reuters
Reuters

FOTO/VIDEO Tribine Kölnarene krcate: 20 tisuća Nijemaca na utakmici protiv Hrvatske

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.01.24. | 20:10

Nije baš iznenanđujuće, ima nas manje, ali i dalje nas ima...

Posljednja utakmica glavne faze Europskog prvenstva 2024. počinje, susreću se Njemačka i Hrvatska, a u Lanxess areni puna su sva mjesta za navijače, što znači da će na tribinama biti oko 20 tisuća istih, jasno, većina u bojama žute, crne i crvene, njemačke zastave.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Domaći navijači pohrlili su u Kölnaerenu kako bi gledali domaću momčad protiv Hrvatske, iako ni jednima ni drugima više ni pobjeda ni poraz ne igraju nikakvu ulogu. Mi smo do kvalifikacija za Olimpijske igre stigli, a Njemačka je već u polufinalu turnira. No to nije spriječilo domaće navijače da dođu podržati svoje reprezentativce. U neku ruku, nije spriječilo ni hrvatske navijače, barem one koji su do ulaznica došli. Ima ih nešto, većinom na visokim pozicijama tribina, a oni koji su prolazili do svojih mjesta, vidjeli su još jednu domaću ikonu - Dragu Ćosića - sada suradnika u HRS-u, u njihovom uredu odnosa s javnošću.

Dobio je kolega Drago lijep komentar: "Može li fotografija s najboljim sportskim komentatorom?", a kako se onda tome može odoljeti. Dok je Drago uslišao želje navijača, mi smo tražili druge u našim kockicama, ali ih baš i nije bilo lako primijetiti moru domaćih.

Malo nas je, al' nas ima, reki bismo. Klasično, i dalje smo glasni, ali teško da smo glasniji od 20 tisuća Nijemaca na okupu. Što ne znači da ih ne možemo pobijediti, za gušt, za oproštaj od EP-a. A neki drugi put, nadamo se da će oproštaj biti u nekoj kasnijoj fazi natjecanja.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijanjemačka rukometna reprezentacijaEuropsko prvenstvo za rukometaše 2024.

Ostale Vijesti