THW Kiel
THW Kiel

FOTO Duvnjak u zebrastom odijelu je najbolja fotka koju ćete danas vidjeti... Ali, nadmašuje li Jarnijeve prugice?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 18:25

Kiel dobro zna kako proslaviti titulu

Nakon škakljive sezone "veselimo se hladnom pivu i odmoru", rekao je Patrick Wienzek. Bilo je to samo nekoliko trenutaka nakon što su rukometaši rekordnog bundesligaša - Kiela - osigurali još jedan naslov prvaka Njemačke, i to 23.!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Timski liječnik dr. Detlev Brandecker napustio je svlačionicu "incognito", obećavši momčadi da će "žrtvovati" svoje karakteristične brkove ako pobijedi u Göppingenu i to je doista učinio. Igrači su slavili tradicionalno na balkonu Gradske vijećnice, a potom i u dvorani s oko 5000 navijača da bi se na kraju iza ponoći uputili na privatnu proslavu.

Neko vrijeme su bili u pobjedničkim majicama, a potom i u odijelima za pamćenje. Kombinacija kratkih hlačica i sakoa kratkih rukava sa zebrastim motivom sigurno će ostati za pamćenje. Hrvatima možda i najviše jer se kapetan Kiela i Kauboja, Domagoj Duvnjak, u tom izdanju lako da usporediti s Robertom Jarnijem kada je na gostovanju na Novoj TV bio u dobro nam poznatom prugastom sakou za koji nije htio priznati gdje ga je kupio. Kako je to izgledalo možete se prisjetiti OVDJE.

Uz sve čestitke hrvatskom kapetanu na još jednom osvojenom naslovu, za kraj ostaje samo presuditi - tko je nosio bolje svoj sako - Duvnjak ili Jarni?



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Tagovi

Domagoj Duvnjakhrvatska rukometna reprezentacijaKielrukometna Bundesliga

Ostale Vijesti