Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Cindrić se oprostio od Bukurešta: „Vrijeme je za nove izazove, ali Dinamo će uvijek ostati u mom srcu“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 12:27

Hrvatski playmaker karijeru nastavlja u Mađarskoj

Mađarski velikan Veszprem jučer je objavio službenu potvrdu potpisa hrvatskog reprezentativca Luke Cindrića za njihov klub. Cindrić dolazi u Mađarsku zajedno sa svojim trenrom Xavijem Pascualom koji je također stigao iz Bukurešta među Mađare.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski reprezentativac se na društvenim mrežama oprostio od bukureštanskog kluba.

"Dragi Dinamo, sada je trenutak kada želim izraziti veliku zahvalnost za posljednju sezonu koju sam proveo s vama! Bilo mi je veliko zadovoljstvo svaki put kad sam nosio vaš dres! Hvala vam što ste primili moju obitelj i mene tako da smo se osjećali kao kod kuće! Zahvaljujem se i navijačima koji su nam cijelu sezonu bili vjetar u leđa! Sada je vrijeme za nove izazove koji me čekaju u novom klubu, ali Dinamo će uvijek ostati u mom srcu!", napisao je Cindrić i na kraju dodao povik:

"Haide, Dinamo!"

Podsjetimo, Cindrić je trenutno na pripremama s reprezentacijom u Prelogu gdje Sigurdsson i njegovi izabranici kuju plan i program za Olimpijske igre u Parizu ovog ljeta. Prije nego li odu u Francusku, naši će reprezentativci odraditi i dvije pripremne utakmice od kojih je prva na rasporedu već u subotu protiv Egipta, a potom u kasnijem dijelu priprema slijedi i okršaj s Francuzima. Sve informacije o ulaznicama možete pronaći OVDJE. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka Cindrićhrvatska rukometna reprezentacijaOlimpijske igreOlimpijske igre 2024Pariz 2024OI 2024VeszpremDinamo Bukurešt

Ostale Vijesti