Goran Stanzl/PIXSEL
Goran Stanzl/PIXSEL

U Šibeniku rade punom parom: Brkljača postaje novi SD, Cvijanović i Toševski otišli, čeka se Maglica!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.06.24. | 12:00

Dvojica igrača potpisala su nove ugovore, a uskoro bi isto trebao napraviti i Iker Pozo

Nakon što su u posljednjem kolu Prve NL pobjedom protiv Zrinskog izborili ekspresan povratak u HNL, nogometaši Šibenika otišli su na zaslužen odmor. Nekim igračima je taj ogled u Gradskom vrtu ujedno i posljednji u kojem su nosili narančasti dres, a to se prvenstveno odnosi na napadača Toševskog i lijevog beka Cvijanovića kojima su istekle posudbe te su se po završetku sezone vratili u svoje matične klubove. No, ima onih koji će za Šibenik igrati i u HNL-u! Naime, neslužbene informacije govore kako su novi ugovori dogovoreni s Tonijem Kolegom te Brunom Brajkovićem, a uskoro bi ista stvar trebala biti dogovorena i s Ikerom Pozom.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, nije da se samo u svlačionici događaju promjene. Naime, Šibenik bi u novu sezonu trebao ući s novim direktorom, a to bi trebao postati – Mario Brkljača! On je posljednje dvije godine slagao igračku križaljku u Gorici, a iako su u Turopolju izrazili želju za njegovim ostankom, on je navodno već stisnuo ruku Željku Karajici.

Šibenski mediji pišu da Carević, za kojim je, navodno, interes pokazao Hajduk, ostaje na klupi, a on bi u vrhu napada uskoro mogao dobiti pojačanje u liku i djelu Antona Maglice koji je posljednji angažman imao u Šibenikovom sestrinskom klubu Austriji iz Klagenfurta. Maglica ima 32 godine, u HNL-u je prethodno igrao za Osijek i Hajduk, a najbolje dane svoje karijere proveo je na Cipru (Apol.Limassol, APOEL Nicosia) i Kini (GZ Hengfeng).

Spomenimo kako postoji velika vjerojatnost da će u Šibeniku još jednu sezonu ostati i Duje Dujmović, 20-godišnji Splićanin koji je prošlu sezonu bio u klubu na posudbi iz Rijeke, a u narančastom dresu skupio je 31 nastup u Prvoj NL. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikHNLHrvatska nogometna ligaAnton MaglicaŽeljko KarajicaMario Brkljača

Ostale Vijesti