Talijanski velikan se spašava od propasti: Potpisali igrača Milana, a stiže i legendarni trener

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.10.19. | 15:11

Igraju katastrofalno ove sezone.

Uprava Sampdorije ovog je tjedna odlučila dati otkaz treneru Eusebiju Di Francescu. Mladi trenerski potencijal odbačen je nakon samo sedam prvenstvenih utakmica, a razlog je naravno rezultat, a 'Genovesi' trenutno drže posljednje mjesto ljestvice u Serie A sa čak šest poraza i samo tri boda na svom kontu.

Iz tog razloga, odlučili su dati 'pedalu' nekadašnjem treneru Rome, a danas su već dogovorili zamjenu i jedno igračko pojačanje.

U svlačionicu na stadion Luigi Ferraris stigao je Andrea Bertolacci, nogometaš koji je do ovog ljeta bio igrač Milana, ali je raskinuo suradnju. Osim Bertolaccija – što je službeno potvrđeno – danas je i neslužbeno potvrđeno da će novi trener Sampdorije postat Gennaro Gattuso.

Tu informaciju potvrdio je dobro upućeni novinar Gazzette dello Sport, Nicolo Schira, koji tvrdi da glavni operativac Sampdorije, Massimo Ferrero, u ovim trenucima vodi završne pregovore s Rinom.

Gattusom bi trebao doći kao spasitelj nekadašnjeg prvaka Italije iz 1991. godine. Tada su 'Genovesi' pod Gianlucom Viallijem i Robertom Mancinijem neočekivano uzeli scudetto. 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Gennaro GattusoAndrea Bertolacci

Ostale Vijesti