Tako je to kad se družiš s Balkancima – njemačka zvijezda psovala na hrvatskom u službenoj reklami (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 31.12.18. | 14:23

Ovo nismo očekivali.

Da Balkanci vole psovati jasno je svima s ovih prostora. Mnogi hrvatski (pa i srpski i bosanskohercegovački) nogometaši prvo nauče svoje suigrače nepristojne riječi, prije nego nauče ono najbitnije za sporazumijevanje na terenu. Svjetodčili su tomu i Ledley King koji je naučio psovati na hrvatskom do Luke Modrića, kao i Kwadwo Asamoah koji je 'pekao zanat' kod Marcela Brozovića.

Da uskraćen nije ostao ni kapetan Borussije Dortmund, Marco Reus, svjedoči službena reklama Audija u kojoj se potkrala psovka na hrvatskom (srpskom ili bosanskom) jeziku, kada je nogometaš promašio progurati loptu kroz otvor u autu.

Reus je na Signal Iduni proveo jednu sezonu u društvu s Ivanom Perišićem, kao i nekoliko sezona sa srpskim nogometašem Nevenom Subotićem. Koja psovka je u pitanju, poslušajte sami u videu.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Wait, what<a href="https://twitter.com/woodyinho?ref_src=twsrc%5Etfw">@woodyinho</a> <a href="https://t.co/o5pfSp2xxm">pic.twitter.com/o5pfSp2xxm</a></p>&mdash; Marko(@Sxrbian) <a href="https://twitter.com/Sxrbian/status/1074964441056362496?ref_src=twsrc%5Etfw">December 18, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Marco Reus

Ostale Vijesti