Reuters/Lee Smith
Reuters/Lee Smith

Sjajne vijesti za Kloppa: Sedam tisuća grla više pjevat će "You'll never walk alone"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.09.21. | 12:56

Ideja je krenula još prije sedam godina

Iz nogometnog kluba Liverpool stigla je potvrda kako će Anfield Road Stand, jedna od tribina njihovog slavnog stadion, uskoro krenuti u širenje kapaciteta. Projekt će krenuti nakon službene ceremonije planirane za idući tjedan.

Rekonstrukcijom tribine Anfieldu će biti dodano još sedam tisuća mjesta, čime će se ukupni kapacitet povećati na više od 61 tisuću. Građenje tribine funkcionirat će na isti način kao i uređenje Main Standa, glavne tribine stadiona, a radovi će trajati tijekom cijele sezone. Utakmice će se igrati normalno.

“Od početka smo bili jasni da nam je za nastavak ove ekspanzije bila potrebna suradnja lokalnog stanovništva i zajednice, kako bismo se uspješno kretali u složenom okrenuti planiranja, i kako bi se osiguralo da je project financijski održiv. Ovo smo putovanje započeli 2014. godine i zahvalni smo svima na doprinosu kojeg su dali kako bismo projekt doveli do ove faze”, izjavio je generalni direktor Liverpool Andy Hughes.

Predviđeno je da će preuređeni Anfield Road Stand biti spreman za sezonu 2023/24. i njegov će dizajn donji sloj zadržati i obnoviti s novim gornjem slojem iznad njega.



Tagovi

LiverpoolengleskaStadionAnfield

Ostale Vijesti