Instagram Screenshot
Instagram Screenshot

A gdje ste vi bili 2006. godine? Znamo gdje je bio izbornik Dalić - s tribina je kao navijač bodrio Vatrene!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.06.24. | 12:13

Priznajte, isprve ih niste prepoznali...

„Sretno“, napisao je Samir Toplak na društvenim mrežama, preciznije Instagramu, gdje je objavio fotografiju na kojoj se nalazi u društvu Zlatka Dalića i Damira Jagačića na SP-u2006. godine koje se tada održavalo u Njemačkoj. Izbornik Dalić tada je Vatrene bodrio s tribina, a 18 godina kasnije vodit će ih s klupe. Na istom mjestu, također na velikom natjecanju… Život zaista piše nevjerojatne priče!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izbornik Zlatko Dalić i jedan od omiljenijih HNL trenera Samir Toplak prijatelji su još iz igračkih dana kada su branili boje Varteksa, potom je Toplak radio kao asistent Zlatka Dalića na klupi istoimenog kluba, a u sjajnim odnosima ostali su svih ovih godina iako ih nogometni put više nije spojio.

Te 2006. godine, Zlatko Dalić imao je samo 40. godina te je bio trener Varteksa. Danas, 18 godina kasnije, izbornik u svojem portfelju ima upisanih šest nogometnih klubova, a na klupi Vatrenih je od listopada 2017. godine.

Dalić gotovo u svakom svojem medijskom istupu ističe kako je dres sa crveno-bijelim kvadratićima svetinja, a da to nije samo priča za javnost vidi se i po njegovim djelima otprije 18 godina. Nekad navijač, danas izbornik, ali uvijek – uz Hrvatsku!



Tagovi

Zlatko DalićSamir ToplakHrvatska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024

Ostale Vijesti