MNT Voltino Facebook
MNT Voltino Facebook

Igra se veliki broj turnira, na Voltinom nas očekuje 'revanš' GNK Dinama i Futsal Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 14:00

Zagrebački kvart ugostit će kvalifikacijski turnir za 'Germania kup 2024'

Sezona malonogometnih turnira diljem Lijepe naše u punom je jeku, uključujući i turnire koji se igraju u sklopu 'kvalifikacija' za Germania kup 2024, pozivni malonogometni turnir koji će se u listopadu ove godine održati u Zagrebu, a na kojem će sudjelovati najbolje malonogometne momčadi s brojnih turnira koji će se ovog ljeta održati diljem Hrvatske, a koje sponzorira Germania.

Sve o Germania kupu 2024 pronađite OVDJE.

Iza nas su završeni turniri u Dugom Ratu (osvajač MNK Sveti Josip), Zadru - Smiljevac (osvajač MNK Murvica) te dva zagrebačka turnira Kajzerica (osvajač Turbina) i Sesvetska Selnica (osvajač Valoto prom Teniks).

U trenutku pisanja ovog teksta u jeku je grupna faza velikog osječkog turnira 'Tri kornera penal', turnira u Tenji (za vikend nas očekuje završnica), a počinju još turniri u Đakovu (prva utakmica igra se 18. lipnja, a završnica krajem mjeseca), Vinkovcima (završnica krajem lipnja), Puli (MNT Dane Moravac, 20. do 23. lipnja), Jastrebarskom (MNT Goli Vrh, 20. do 23. lipnja), Splitu (MNT Brda) i u zagrebačkom, kvartu Voltino u kojem se od 21. do 23. lipnja igra 22. izdanje Memorijalnog MNT u počast poginulim braniteljima Voltinog naselja.

U Voltinom trebale bi sudjelovati brojne jake malonogometne momčadi (ukupno njih 24), između ostalog osvajač MNT Kajzerice Turbina, zatim, osvajač Kutije šibica Poliklinika Milojević i brojne ostale poznate malonogometne ekipe iz Zagreba i okolice (CB Jet Star - Lumini Digital, Pimont, Paulaner Grill, Pizzeria Zlatna kuna i drugi)...

Popis svih sudionika možete pronaći OVDJE.

Također, završnog dana turnira u Voltinom (nedjelja, 23. lipnja od 18 sati) odigrat će se i revijalna utakmica između veterana GNK Dinama i Futsal Dinama. Ova dva kluba susrela su se prošli petak na MNT Sveti Josip - in memoriam Matija Capar. Futsal Dinamo je slavio s 4-2, a iz GNK Dinama se na Voltinom želi revanširati za taj poraz i očekuje se jedan natjecateljski dvoboj. Zanimljivo, bivši igrač oba kluba, popularni Tomo Šokota, trebao bi nastupati za veterane - Futsal Dinama.

“Hvala svima koji su prošle godine pomogli da ova vrijedna donacija dođe do onih kojima je potrebna, našim Palčićima. Pozivamo sve ljubitelje nogometa, iz svih zagrebačkih kvartova da dođu u Voltino. Prošle godine se odigrala revijalna utakmica u čast legendi, Josipu Kužeu, a ove godine, u nedjelju 23.6. u 18h spektakl najavljuju veterani GNK Dinamo i veterani Futsal Dinama”poručuje jedan od organizatora Matija Ceraj.

Napomenimo i kako će turnir u Voltinom imati humanitarni karakter, a, kao i prošle godine, prihod od prodaje specijalnih majica donirat će se udruzi Palčići.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

mali nogometGermania kupGermania kup 2024

Ostale Vijesti