Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Hoće li Dinamo krenuti po Belju?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 08:30

Mladi napadač više je puta bio želja Modrih. Ovog ljeta će, po svemu sudeći napustiti Augsburg i Dinamo bi mogao reagirati. Ali, ne smije čekati rasplet s Petkovićem

Nedavno se u nekim medijima pojavila priča da je Dinamo poslao 'pismo namjere' u Augsburg i da želi dovesti Diona Drenu Belju. Ipak, pokazalo se ubrzo da Dinamo nije baš tako 'silovito napao' 22-godišnjeg Vinkovčanina, priča se malo razvodnila i ideja o Belji u Maksimiru opet stavljena 'ad acta'.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Međutim, nije tajna da u Dinamu o njemu pričaju, da ga svi cijene, ali u ovom trenutku su i nekako inertni kad je u pitanju pojačanje u napadu. Dinamo je u fazi da gleda svaki euro, ne žele dovoditi igrače, ako ne moraju, a misle da, zasad, u napadu imaju rješenja. Čeka se rasplet transfera Brune Petkovića, tu su i dalje Sandro Kulenović i Fran Brodić i, očito, u Dinamu ne misle da im treba još jedno jako ime. A kad Petković ode, odnosno, ako ode, onda će možda krenuti u akciju. Samo bi, što se Belje tiče, moglo biti kasno. Naime, prema našim informacijama, Beljin je plan ovog ljeta napustiti Augsburg, barem otići na posudbu. Otkad je na klupi Augsburga Jess Thorup ne igra Beljo previše, nije u prvom planu, a s obzirom da će Thorup povesti momčad i u novu sezonu, jasno je da Beljo, željan minutaže i dokazivanja, mora negdje igrati. Još jedna sezone bez dovoljno utakmica, bila bi pogubna za njegovu karijeru. Cilj je što prije riješiti to pitanje i onda početkom srpnja, ako ne i ranije, doći na pripreme s novim klubom. Neke su ponude, navodno, već na stolu, želi li Dinamo dovesti mladog napadača morat će to učiniti brzo.

Inače, Beljo je dvaput bio na Dinamovu radaru, ajmo reći da je bio i blizu Maksimira, no, nikad priča nije otišla do kraja. Prvi put još kao kadet, trebao je doći iz Cibalije, no, dogovor je u zadnji tren propao. Drugi put, prije godinu i pol dana, trebao je doći iz Osijeka, no, Augsburg je tada bio konkretniji, brži, više ga želio i Beljo je završio u Njemačkoj. Sad je nova šansa, možda bude treća sreća, ako Dinamo krene u akciju. A ako krene, ne bi to trebala financijski nemoguća misija, 'avioni, kamioni'...Sad u Maksimiru moraju odlučiti hoće li Belju i je li im zanimljiv, ako jest, ne smiju čekati rasplet s Petkovićem, jer, mogao bi im i treći put izmaknuti kroz prste.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoDion Drena BeljoSergej JakirovićAugsburgLjetni prijelazni rok 2024.Hrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti