Rebić za Gazzettu: Nije na meni da pričam o budućnosti trenera, a ja bih volio ostati u Milanu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.04.20. | 10:18

Hrvatski reprezentativac odgovorio je na nekoliko “škakljivih” pitanja talijanskih medija, a spomenuo je i Zlatana Ibrahimovića.

Hrvatski reprezentativac, koji je na San Siro stigao u ljeto 2019. Godine na dvogodišnju posudbu, veoma je lose krenuo u svoju milansku avanturu te su mnogi mislili kako će Rossonerri ranije od dogovorenog prekinuti posudbu te ga već ovog ljeta poslati natrag u Eintracht. Ipak, Rebić se polako diazo u formi, njegove su predstave na terenu postajale sve bolje te je u nastavku sezone upravo on postao jedan od najboljih igrača Milana.

Koliko su na San Siru zadovoljni njegovim igrama danas jasno pokazuje i odluka čelnika kluba da otkupe Antin ugovor od Eintrachta ovog ljeta, ali su njegove dobre igre dovele do toga da sada Eintracht za njega ima nešto veća potraživanja nego li se to mislilio u početku.

Hrvatski reprezentativac javio se novinarima kultne Gazzette dello Sport za koju je dao kratak intervju:

“Pioli? Nije na meni da pričam o budućnosti trenera. Da vam budem iskren, ja sam uvijek vjerovao u sebe, a Pioli mi je dao priliku da igram u kontinuitetu."

“Moja budućnost? Upravo ovo što se događa danas je dokaz da nemamo kontrolu koliku mislimo da imamo i da je danas teško išta predvidjeti pa tako mislim da bi bilo glupo da pričam o nečemu što će biti za godinu dana. Milan? Da, volio bih ostati. Sviđa mi se kako je klub posložen, a mislim da je Milan predivan grad za život. Sve imaš, ništa ti ne nedostaje.”, dodao je hrvatski reprezentativac, nakon čega je dvije – tri riječi posvetio i Zlatanu Ibrahimoviću:

“On je jako važan igrač za našu momča i definitivno jedan od najboljih svih vremena. Njegova osobnost i činjenica da je s nama u svlačionici svima puno pomaže”, zaključio je Ante Rebić.

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Ante RebićGazzetta dello SporttransferiStefano PioliZlatan Ibrahimović

Ostale Vijesti