Rebić okupirao naslovnicu Gazzette, ugledni talijanski list oduševljen Hrvatom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 14:13

Biranim riječima govore o Anti.

Ante Rebić početkom rujna prošle godine stigao je na dvogodišnju posudbu u Milan iz njemačkog Eintrachta. Prvih nekoliko mjeseci bilo je kao iz noćne more za Rebića, no u novoj je godini zablistao.

U posljednjih je sedam kola Serie A zabio šest golova, a u istom je vremenskom periodu zabio i Juventusu u Kupu. Bilo je to i više nego dovoljno da ga se od promašene investicije promakne u spasitelja Milana i ključnog igrača Rossonera uz Zlatana Ibrahimovića.

Ono što je sljedeći korak u vezi Milana i 26-godišnjeg Hrvata je utvrditi njegov dugoročan status. Iako je dogovorena dvogodišnja posudba, Rebić već sada želi znati računa li Milan na njega te ima li ga namjeru otkupiti. Calciomercato prenosi njegove riječi kako je trenutno zadovoljan u gradu mode i želi ostati stanovnikom San Sira i dalje.

Rebić je rekao i kako će, ako već mora na posudbi ostati još jednu sezonu kako je i dogovoreno, to bez problema prihvatiti, ali da bi htio znati odgovore Rossonera što se tiče dugoročnog angažmana odnosno otkupa ugovora od Eintrachta. I samom Rebiću je u interesu da što prije zna na čemu je, a sve kako bi mogao početi 'snimati' neke druge opcije u slučaju da Milan u njemu ne vidi višegodišnje rješenje.

Da je hrvatski reprzeentativac itekako na cijeni u Italiji pokazuje i današnja naslovnica najuglednijih talijanskih sportskih novina - La Gazzette dello Sport. Većinu naslovnice okupirala je fotografila Rebića i Romagnolija, a tekst pod naslovom "Milanov faktor R" govori o ovom duetu kao kamenu temeljcu novog Milana. 

"Što se tiče Rebića, u klubu se svi slažu da Hrvat mora ostati. Sa šest golova u manje od dva mjeseca Rebić se dokazao i od potpunog autsajdera izrastao je u vođu ekipe. Ante je uz pomoć Ibrahimovića eksplodirao, u punoj je nogometnoj zrelosti, ima fizikalije potrebne da bude poguban za svaku obranu i nadasve posjeduje ambiciju da mu se povjeri liderska uloga koja će Vragove vratiti na vrh'', nahvalila je ugledna Gazzetta hrvatskog reprezentativca i jaku kariku Zlatka Dalića. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Ante RebićHrvatska nogometna reprezentacijaGazzetta dello Sport

Ostale Vijesti