Liverpoolu propali pregovori s Pjanićem, nova meta je William Carvalho!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.03.15. | 18:59

Liverpool je očajničkoj potrazi za nasljednikom legendarnog Stevena Gerarda koji će koncem ove sezone napustiti Anfield nakon što je 17 godina proveo unutar prvog tima.

Brandon Rodgers je već početkom ove sezone tražio dodatna rješenja u vezi, a na Anfield je stigao tek Emre Can.

Britanski Mirror donosi informaciju kako su Liverpoolu propali pregovori oko njihove primarne mete Miralema Pjanića. Naime, bogati Romini vlasnici postavili su iznos od 50 milijuna eura za 24-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine što je za vodstvo Redsa bio prevelik zalogaj. Britanci navode kako su Romini Amerikanci jasno poručili kako Pjanić nije za prodaju 'ni pod koju cijenu', a samim su time Rodgersa preusmjerili u - Portugal!

Mirror je danas izašao s informacijom kako si je uprava Liverpoola, na čelu s Brendanom Rodgersom, postavila novi cilj koji trenutno nastupa za Sporting. Dvadesetdvogodišnji William Carvalho savršeno se uklapa u profil veznjaka za kojim tragaju Redsi.

Njegova trenutna cijena je 22 milijuna eura, a ugovor ga veže za portugalsku momčad do ljeta 2018. godine.

Podsjetimo, Sporting je uz Benficu i Porto jedan od klubova koji redovito izbacuju vrhunske igrače. Za zeleno-bijele su ranije nastupali Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, Liedson, Nani i João Moutinho.

Osim Liverpoola, za uslugama ovog Portugalca zainteresirani su Arsenal i Manchester United.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sporting LisabonLiverpoolRomaMiralem PjanićWilliam Carvalho

Ostale Vijesti