Promjene u Leicesteru: Kante odlazi za 20 milijuna funti, Ranieri želi drugog najskupljeg igrača Primeire

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.05.16. | 11:09

Takvo su pojačanje mogli samo sanjati prije godinu dana, ali stvari su se sada drastično promijenile…

Leicester aktivno radi na dvije fronte. S jedne strane se očekuje ogromna titula, a s druge se planiraju aktivnosti u ljetnom prijelaznom roku. 'Lisice' su osigurale plasman u Ligu prvaka, najbolje igrače poput Kantea, Vardyja i Mahreza teško će zadržati i zbog toga već razmišljaju o pojačanjima.

Prema tvrdnjama britanskog Suna, daleko najtraženiji igrač Leicestera narednog ljeta bit će omaleni veznjak N'Golo Kante iza kojeg je najbolja sezona u karijeri.

Isti izvor navodi kako ne postoji europski velikan koji se ne raspituje o 25-godišnjem Francuzu te dodaje kako se očekuje da će od njegove prodaje Leicester uprihoditi nešto više od 20 milijuna funti. Dakako, mnogo će ovisiti o Kanteovim izvedbama na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Također, navodi se kako je zamjena već spremna. Talijanski stručnjak dugo se premišljao, ali jedno je ime tu – William Carvalho! Zadnji vezni lisabonskog Sportinga dugo je vremena na meti Manchester Uniteda i Arsenala, ali Wengerov novi prvi 'pick' Granit Xhaka i Unitedova neodlučnost oko statusa Louisa Van Gaala potpuno su ohladili taj dio priče.

Sporting je do ovog trenutka za Carvalha tražio 30 milijuna funti. Sun pak tvrdi kako će Leicesteru biti dovoljna suma od prodaje Kantea…

(Foto: Action Images, Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

LeicesterN'Golo KanteSporting LisabonWilliam Carvalho

Ostale Vijesti