REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

Pripreme Hajduka iz snova: Mourinho protiv Gattusa, za koga će igrati Džeko?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.06.24. | 10:13

Bijeli će ljetni dio priprema provesti u Sloveniji, a ključni datumi su 6. i 10. srpnja

Kao što je poznato, novi trener Gennaro Gattuso zajedno sa svojim stručnim stožerom u sljedećem tjednu okupit će nogometaše Hajduka na početku priprema za novu sezonu. 

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema planu je predviđeno da Bijeli početni dio priprema odrade na Poljudu, a zatim slijedi središnji dio priprema koji će trajati od 1. do 10. srpnja i odvijat će u slovenskom Bledu, objavio je Majstor s mora na svojoj službenoj stranici

Hajduk će tijekom središnjeg dijela priprema odigrati i četiri prijateljske utakmice. Bijeli će tako odmjeriti snage sa svojium klubom partnerom Kalcer Radomljem, zatim s ukrajinskim Šahtarom, kojeg vodi Marino Pušić, pomoćnik mu je Mario Stanić, a sportski direktor je Darijo Srna, pa ukrajinskim Ruhom iz Lavova te naposljetku s turskim Fenerbahçeom kojeg je nedavno preuzeo Jose Mourinho, a brani Dominik Livaković koji bi eventualno mogao biti na golu ukoliko Hrvatska ne ode daleko na Euru... Tamo je i Edin Džeko kojega bi se Mourinho htio riješiti, a spominje se interes Hajduka, pa je legitimno zapitati se s koje strane će biti golgeter iz BiH koji ima puno veza sa Splitom i Dalmacijom. Poznato je da će se ta utakmica igrati u Grazu. U svakom slučaju, pripreme iz snova! (dku)

Raspored pripremnih utakmica: 

Radomlje - Hajduk (3. srpnja) 

Šahtar - Hajduk (6. srpnja)

Ruh Lavov - Hajduk (9. srpnja)

Fenerbahçe - Hajduk (10. srpnja) 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukGennaro GattusopripremeJose MourinhoDominik LivakovićFenerbahçeRadomljeEdin Džeko

Ostale Vijesti