Spandau 04
Spandau 04

Ovo se rijetko viđa: Jedan od najtrofejnijih klubova Lige prvaka doveo četvoricu Hrvata

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.06.24. | 19:45

A član momčadi otprije je već jedan hrvatski igrač

Pomalo nevjerojatan niz transfera napravio je jedan od najtrofejnijih klubova u vaterpolskoj Ligi prvaka - njemački Spandau 04. Oni su u aktualnom prijelaznom roku doveli čak četvoricu Hrvata, a da priča bude još nevjerojatnija, svi su Dubrovčani ponikli u Jugu, našem najvećem rasadniku vaterpolskih talenata.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Novi igrači njemačkog velikana su redom vratar Antonio Vukojević (prošle sezone igrao za Potsdam), njegov brat Ivan Vukojević koji stiže iz Juga te dvojac koji dolazi iz francuske lige. To su Kristijan Čulina (Reims) i ljevoruki Luka Stahor (Montpellier).

Ako ste mislili da je to sve od hrvatske kolonije u Berlinu, prevarili ste se jer je već godinama jedan od stožernih igrača Spandaua snažni Zagrepčanin Mateo Ćuk, koji ujedno ima i njemačko državljanstvo, uz hrvatsko. Kolonija je mogla biti i veća da se Marin Tomasović prije nekoliko tjedana nije iz Spandaua vratio u splitski Jadran.

Inače, Spandau 04 je četvrti najtrofejniji klub u Ligi prvaka. U svojim vitrinama imaju četiri europska naslova, jednako kao i dubrovački Jug. Ispred njih su samo Mladost i Partizan sa po sedam naslova, odnosno nedodirljivi Pro Recco s 11 titula.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Vaterpolska Liga prvakaSpandauvaterpolo

Ostale Vijesti