Preokret u Genovi: Navijači protiv Jurićevog dolaska?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.05.16. | 13:31

Saga o mogućem imenovanju Ivana Jurića kao novog trenera Genoe dobiva novi zaplet.

Nakon što je obznanjeno kako je rastanak Ivana Jurića i Crotonea s kojim je senzacionalno izborio ulazak u Serie A sveden na puku formalnost, javila se nova prepreka mogućem angažmanu hrvatskog stratega od strane još jednog njegovog bivšeg kluba. Naime, kako javlja Gazzetta dello Sport, kontakti između predsjednika Genoe Enrica Preziosija i Jurića su u poodmakloj fazi – ali s odlukom o smjeni još uvijek aktualnog trenera crveno-plavih, Gian Piera Gasperinija ne slažu se oni radi kojih bi se nogomet i trebao igrati: navijači.

Naime, najvjerniji fanovi Genoe su na Facebooku pokrenuli inicijativu „Perche l'unione fa la forza“, preko koje se poziva na veliki prosvjed protiv smjene omiljenog trenera, koji je na klupi Genoe proveo protekle tri sezone, okarakterizirane u očima navijača kao uspješne.

Iz Genoe su, navodi potvrđuju, na direktnoj telefonskoj liniji s Jurićem, te se očekuje kako će do novog kontakta predviđenog za idući tjedan Jurić već i formalno napustiti Crotone. Preziosi se nada kako će tada preostati još samo preciziranje određenih ugovornih detalja, no izgleda kako će navijači pokušati na sve načine opstruirati odlazak Gasperinija. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

CrotoneGian Piero GasperiniEnrico PreziosiIvan Jurić

Ostale Vijesti