Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Poznati suci za 5. kolo: Hajduku opet mladi talent, Osijeku Zagrepčani, a u derbiju stranih trenera Strukan i Bebek

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 09:59

Utakmica Dinamo – Varaždin je odgođena do daljnjega

Određene su službene osobe za 5. kolo hrvatskog nogometnog prvenstva koje se, nepotpuno, igra u subotu (jedna) i nedjelju (tri utakmice). Nas, dakako, najviše zanima tko sudi i tko je u VAR sobama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U subotu u 18.30 u Koprivnici, sraz Slaven Belupa kojeg vodi Nizozemac Ricardo Moniz i Istre 1961 na čijoj će klupi debitirati David Català sudit će Duje Strukan, s pomoćnicima Bojanom Zobenicom i Goranom Pericom, a u VAR sobi će biti Ivan Bebek i Ivan Vučković.

U nedjelju u 18.50 sati na Pampasu u Opus Areni nadmetanje Osijeka i Gorice vodit će većinom Zagrepčani, glavni je Ante Čulina, pomoćnici Anto Marić i Ivan Starčević (Bjelovar), četvrti Goran Pečarić, a u VAR sobi Fran Jović i Luka Pušić.

U isto vrijeme u Zagrebu, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici Rudeš s Robertom Prosinečkim je domaćin Hajduku na čijoj klupi neće biti kažnjenog Ivana Leke pa nećemo gledati izravni sraz nekadašnjih vezista hrvatske reprezentacije. No dobro, pravdu će dijeliti mladi talent Patrik Kolarić iz Čakovca, pomoćnici će mu biti Dario Knez (Osijek) i Filip Benković (Zaprešić), četvrti sudac je Zdenko Lovrić (Đakovo), a u VAR sobi Marin Vidulin (Kanfanar) i Ivan Mihalj (Velika Gorica).

I na kraju dana, namjerno pišemo omiljenu poštapalicu Damira Miškovića, sudar Rijeke s Lokomotivom (ili obrnuto, kako kome drago) na Rujevici sudit će Dario Bel, pomoćnici su Marjan Tomas i Kristijan Novosel, četvrti sudac je Mario Zebec, a u VAR sobi Igor Pajač i Jerko Crnčić.

Termin utakmice Dinamo – Varaždin, koja je odgođena po službenoj dužnosti zbog Uefine odluke da se 19. kolovoza igra uzvrat 3. pretkola Lige prvaka AEK – Dinamo, bit će određen nakon što Modri završe svoje europske obveze, dakle najranije krajem ove kalendarske godine.


(nl)


Tagovi

SuciVAR sucipovjerenik za suđenje Prve HNLHrvatska nogometna ligaPatrik KolarićDario BelDuje StrukanIgor PajačIvan BebekAnte ČulinaFran Jović

Ostale Vijesti