REUTERS/Kacper Pempel
REUTERS/Kacper Pempel

Nesuđeni krilni napadač Hajduka kao slobodan igrač prešao u Qarabag

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.09.24. | 11:33

Bijeli su ga htjeli početkom kalendarske godine…

Ukrajinac Oleksij Kaščuk ovog je ljeta napustio svoj matični Šahtar nakon osam godina provedenih u klubu. Igrač koji je bio na radaru Hajduka u zimskom prijelaznom roku prošle sezone posljednja je dva mjeseca bio slobodan igrač, da bi sada novog poslodavca pronašao u Azerbajdžanu gdje je potpisao dvogodišnji ugovor s Qarabagom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kaščuka je zimus htio Hajduk, ali Ukrajinac je Bijelima uručio odbijenicu. Odnosno, na njihovu ponudu nije uopće odgovorio, nakon čega su se iz kluba okrenuli nekim drugim opcijama pa su onda s vremenom doveli u svoje redove Josipa Brekala (posudba, Fiorentina) te Ivana Perišića (posudba, Tottenham). Iako se spominjalo da će Ukrajinac otići u Mallorcu, on je na kraju ostao u Šahtaru do kraja prošle sezone, a budući da se oko novog ugovora nije uspio dogovoriti, od početka srpnja uživao je status slobodnog igrača.

Za novu momčad Kaščuk će dobiti priliku debitirati za 11 dana kada Qarabag na domaćem terenu dočekuje Sabail, a klub će ga moći prijaviti i za Europsku ligu gdje Qarabag očekuju ogledi protiv Tottenhama, Malma, Ajaxa, Bodo/Glimta, Lyona, Elfsborga, FCSB-a i Olympiacosa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Oleksij KaščukOleksiy KaščukQarabagLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Šahtar

Ostale Vijesti