Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Ne pamtimo tako iskusnu Lokomotivu: Dečki s Kajzerice stari gotovo kao Modri!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.09.24. | 19:30

Da Bjelica nije odlučio u prvih 11 vratiti kapetana Ademija, da je na njegovom mjestu zaigrao Sučić, 'lokosi' bi bili stariji od Dinamove udarne postave

Lokomotiva je godinama slovila kao najmlađa momčad lige, štoviše, često su 'lokosi' bili i u Top tri ili pet najmlađih momčadi Europe. S prosjekom od oko 23 godine, nekad i manje od toga. Međutim, ove sezone Silvijo Čabraja, uslijed svih promjena u svlačionici koje su ga snašle, ima na okupu jednu vrlo iskusnu, da ne kažemo staru, momčad. Ne pamtimo kad je tako iskusna Lokomotiva istrčala na Maksimir.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prosjek prvih 11 Dinama u subotnjem dvoboju, koji se od 20 sati igra u Maksimiru, samo je pola godine veći od prosjeka prvih 11 Lokomotive. Točnije Dinamovih 11 prosječno je staro 26,63, dok su dečki s Kajzerice stari 26.18 godina. Da Nenad Bjelica nije iznenadio sastavom pa u udarnu postavu vratio Arijana Ademija, a umjesto njega stavio očekivanog Petra Sučića, Lokomotivin bi sastav bio i stariji od Dinamova. Upravo su dvojica 'lokosa', Marin Leovac (36) i Duje Čop (34) najastariji pojedinci na terenu, a prosjek bi sigurno podigao i Domagoj Antolić da zbog nedavne ozljede nije utakmicu započeo na klupi. (T.N.)




Tagovi

GNK DinamoLokomotiva ZagrebHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti