REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

Musa i Kahlina upisali poraze, a Župarić slavlje u MLS-u

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.05.24. | 11:34

Messijev Inter Miami je kod kuće izgubio od Atlanta United sa 1-3

Hrvatski nogometaš Petar Musa odigrao je cijeli susret za Dallas koji je poražen sa 1-3 na gostovanju kod Los Angeles Galaxyja u susretu sjevernoameričkog MLS-a.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Golove za LA Galaxy zabili su Dejan Joveljić (4, 66) i Ricard Puig (90+3), dok je za Dallas strijelac bio Patrikson Delgado (22). Musa je odigrao cijeli susret za Dallas koji je od 82. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Tafari Nkosi. LA Galaxy trenutačno drži drugo mjesto u Zapadnoj konferenciji sa 28 bodova, dva manje od vodećeg Real Salt Lakea, dok je Dallas na 12. poziciji sa 13 bodova. Poraz je upisala i ekipa Charlotte za koju brani Kristijan Kahlina. Na gostovanju kod New York Red Bullsa, Kahlina i društvo izgubili su sa 1-3.

Emil Forsberg je doveo NY u vodstvo u 74. minuti, a samo dvije minute kasnije zabio je i drugi gol. Na 3-0 je povisio Andres Reyes u 83. minuti, a poraz gostiju ublažio je Benjamin Bender u šestoj minuti nadoknade. NY Red Bull je četvrti na Istoku (26), a Charlotte drži sedmu poziciju sa četiri boda manje.

Portland Timbers, u čijim redovima igra Dario Župarić je na gostovanju slavio sa 2-0 protiv Austina. Evander (45+3) i Jonathan Rodriguez (66-11m) su zabili za Portland u čijim redovima je Župarić igrao cijeli susret. Portland je deveti na Zapadu sa 19 bodova, dok je Austin peti (23).

Damir Kreilach nije nastupio za Vancouver Whitecaps koji su na gostovanju pobijedili Sporting Kansas City sa 2-1. Vancouver je šesti na Zapadu sa 22 boda, a Sporting posljednji, 14. sa 11 bodova. Messijev Inter Miami je kod kuće izgubio od Atlanta United sa 1-3. Saba Lobjanidze je zabio dva gola za goste (44, 59), Lionel Messi je smanjio u 62. minuti, a konačnih 3-1 postavio je Jamal Thiare u 73. minuti.  Inter vodi na Istoku sa 34 boda, dok je Atlanta na 12. mjestu sa 16 bodova. (Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MLSPetar MusaKristijan KahlinaDario Župarić

Ostale Vijesti