Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Momčad Hajduka bit će jača, tercet ozlijeđenih se vraća, a vjerojatno i četvrti

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.08.24. | 08:02

Izvan stroja su kod Bijelih jedino Žaper i Diallo

Jedan ili dvojica se ozlijede pa se netko vrati, klasična je nogometna priča oko raspoloživog kadra, pa tako i u Hajduku koji bi za naredne utakmice trebao imati širu ružu igrača.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Protiv Slaven Belupa na klupi su s jednim odrađenim skupnim treningom bili Niko Sigur i Aleksandar Trajkovski, nije bilo standardnog vratara Ivana Lučića koji je propustio taj susret zbog lakših smetnji na operiranom koljenu, na vrata je stao Lovre Kalinić, uvijek spreman uskočiti kao prvi kapetan kluba.

No, Lučić bi se za suret s Ružomberokom trebao vratiti, a Sigur i Trajkovski imati više treninga, pa tako trener Gennaro Gattuso može napraviti i više od tri zamjene koliko ih je učinio protiv Koprivničanaca. Jedna je bila prisilna, jer je igru napustio stoper Zvonimir Šarlija zbog udarca u glavu, morao u bolnicu na pregled, no s njim bi trebalo biti sve u redu. To znači da su izvan stroja samo Mihael Žaper i Ismaël Diallo.

U slučaju potrebe na stoperskom mjestu, tu je kao i prošloj utakmici Dominik Prpić o kojem se u sudačkim analizama govorilo kao protagonistu koji u konačnici nije pretrpio prekršaj prije Slavenova gola, odnosno autogola, za izjednačenje, ali je slabo pouzdani sudac Zdenko Lovrić ranije zaustavio igru, pa se nije pregledavala situacija u VAR sobi, što dovodi do zaključka da je trener gostiju Ivan Radeljić bio u pravu što je pobjesnio na na arbitra iz Đakova te pred medijima onako ljutiit i vruć samo 'izbiflao' svoje, bez da su novinari išta mogli pitati. (dku)



Tagovi

HajdukozljedaIvan LučićNiko SigurAleksandar TrajkovskiZvonimir ŠarlijaDominik PrpićIsmaël DialloMihael ŽaperLovre KalinićGennaro GattusoIvan RadeljićZdenko LovrićHrvatska nogometna ligaSlaven BelupoRužomberokKonferencijska liga

Ostale Vijesti