Menadžer potvrdio interes europskih velikana za Pjacu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.10.15. | 12:56

Menadžer Dinamovog dragulja Marka Pjace, Marko Naletilić je otkrio kako su u kontaktu s nekim od najboljih europskih klubova.

FCInterNews piše kako se Pjaci sprema veliki transfer, budući da je Naletilić za isti izvor potvrdio kako su interes za njegovog klijenta zasad pokazali Manchester City, Manchester United, Bayern, Borussia Dortmund te dva kluba iz Milana.

'Specijalist za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi kako se radi „o najboljem talentu kojeg smo vidjeli nakon Zvonimira Bobana i Dejana Savićevića“.

A navodno u utrci za njime najbolje stoje 'Nerazzurri'.

Mogu potvrditi da ga prati Inter, ali i ostali klubovi, između ostalog Bayern, Borussia Dortmund, Manchester United i Manchester City. Drago mi je zbog interesa, ali još ništa nema konkretno. Vidjet ćemo što će se dogoditi u siječnju“.

Cijena za 20-godišnjeg hrvatskog reprezentativca je prema Transfermarktu 6,5 milijuna eura. Vjeruje se kako je Mamić na ljeto za njegove usluge pregovarao za oko dvostruko veći iznos, ali zbog nastupa u Ligi prvaka će i cijena u zimskom prijelaznom roku biti drugačija.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marko NaletilićInterDinamo ZagrebMarko Pjaca

Ostale Vijesti