REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Škriniar: “Teško je pronaći riječi”, Schranz: “Vjerojatno ćemo žaliti do kraja života”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 22:37

Nije lako Slovačkoj, mi znamo kako im je

Slovaci su očekivano teško prihvatili poraz nakon što su ih sekunde dijelile od velike pobjede nad Engleskom u osmini finala Eura.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Osjećam ponos, odligrali smo veliku utakmicu protiv klasnog protivnika koji je jedan od favorita za naslov. Engleskoj smo dopustili vrlo malo i umalo smo prošli. Nažalost, na kraju nismo uspjeli iako smo u produžetku pola vremena proveli u suparničkoj polovici. Primili smo pogodak sa samo nekoliko sekundi do kraja i to od igrača madridskog Reala kojemu je dovoljno nekoliko centimetara da te kazni. Igračima sam rekao kako su odradili odličan posao, bili su fantastični", prokomentirao je slovački izbornik Francesco Calzona.

Slovački strijelac Ivan Schranz dodao je:

"Zabio sam treći gol na Euru, ali što onda? Moglo je biti sjano, ali izgubili smo u posljednjem trenutku. Nemamo zašto biti ljuti, moramo se pomiriti s ovim porazom iako ćemo vjerojatno žaliti do kraja života. Možda više nećemo dobiti ovakvu priliku kako bismo napisali povijest."

Slovački kapetan Milan Škriniar je zaključio:

"Teško je pronaći riječi, svi smo jako tužni. Bili smo tako blizu, Engleska ima kvalitetu, pritisnula nas je i onda se odjednom pojavi Bellingham s golom. Boli jer smo primili gol u zadnjoj minuti, ali stvarno sam ponosan na čitavu momčad. Bili smo spremni ispisati povijesti, no nažalost sve je otišlo u drugom smjeru. Nadam se kako ćemo se vratiti jači."



Tagovi

Milan ŠkriniarFrancesco CalzonaSlovačka nogometna reprezentacijaEuro 2024

Ostale Vijesti