Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

Maksimir Bjelicu dočekao pljeskom, Modri jurišaju prema pobjedi! Dinamovac zabio Nevistiću

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 20:30

Dinamo krenuo dobro na početku novog mandata Nenada Bjelice

Kad je službeni spiker pročitao ime novog Dinamova trenera Nenada Bjelice i poželio mu dobrodošlicu na povratku u Maksimir, dobar dio tribina je zapljeskao, zviždao nije nitko. I tako smo dobili odgovor na pitanje kako će Dinamovi navijači dočekati Nenadu Bjelicu na njegovom drugom debiju na Dinamovoj klupi. Među modrim pukom ima podijeljenih mišljenja oko Bjelice, međutim, ovaj je pljesak dokaz da će imati podršku domaćih tribina.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A prije utakmice protiv Lokomotive, koja je počela u 20 sati, svjedočili smo i maloj svečanosti, Marko Pjaca ušao je u 'klub 100', odigrao je još u Münchenu stotu utakmicu za Dinamo i sad mu je Silvio Marić, Dinamov ambasador, uručio uokvireni dres s tim brojem. Inače, Pjaca je počeo utakmicu na klupi, što jest malo iznenađenje, odlučio se Bjelica za Hoxhu i Cordobu na krilima, u veznom redu i za Ademija ispred Sučića. Dinamo je krenuo dobro, energičnije nego u zadnjim utakmicama, bržim protokom lopte. I to je već u 13.minuti donijelo pogodak za 1-0, na ubacivanje Ristovskog poentirao je Martin Baturina. To je njegov prvi gol ove sezone, bit će još bolja vijest ako je i naznaka izlaska iz krize i ponovnog ulaska u formu.

A u 34. minuti vodstvo Dinama povećao je Bruno Petković. Sjajno je pogodio iz slobodnog udarca s 20-ak metara! U rašlje, Šubarić nije imao šanse. To je i rezultat prvog poluvremena.

Odmah početkom drugog dijela odlična akcija Modrih, Pierre-Gabriel je odigrao prema Petkoviću, on je preskočio loptu, Ademi je ušao s njom u šesnaesterac i pucao. Šubarić je skinuo udarac, ali je Ademi glavom odbijanac pospremio u mrežu. Dinmamo ima 3-0. A već tri minute kasnije Lokomotiva je smanjila, strijelac je Dinamov igrač na posdubi Luka Vrbančić.(T.N.)



Tagovi

GNK DinamoNK LokomotivaNenad BjelicaMartin BaturinaMarko Pjaca

Ostale Vijesti