Reuters
Reuters

Legenda Borussije Dortmund priključuje se C. Ronaldu u Al Nassru?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.01.23. | 21:39

Saudijci slažu atomsku momčad.

Nakon što je Al Nassr uspješno zaključio pregovore s Cristianom Ronaldom, sada Saudijci nagovaraju i druge najveće zvijezde današnje da se priključe slavnom Portugalcu u pustinji. Blizu Al Nassru je Sergio Ramos, puno je još imena došlo u kontekst sa saudijskim klubom, među inima i ono Luke Modrića, a posljednji europski velikan kojeg mediji šalju u Riyad je Marco Reus, legenda i kapetan Borussije Drormund (33) koji je Vestfaliju stigao 2012. iz imenjaka iz Monchengladbacha te je Borussiji D. pomogao dohvatiti dva Kupa i tri superkupa, a u karijeri je u 368 navrata nosio žuto crni dres, zabivši pritom 156 golova uz 118 asistencija, a mogao je ostvariti još impresivniju karijeru da nije imao čestih problema s ozljedama.

Reusu s Dortmundom ističe ugovor na kraju sezone, slavni Nijemac već sada može pregovarati s drugim klubovima oko svojeg novog angažmana. Naime, Der Westen piše kako je rastanak Borussije Dortmund i njenog kapetana sve izvjesniji, Reus je već u poznim nogometnim godinama, a zbog svojih problema s ozljedama nije baš ni idealni kandidat za višemiljunski ugovor kakvog je imao do sada.

Prema tome, njegov prelazak u Al Nassr već ove zime mogao bi biti na obostrano zadovoljstvo za sve strane. Borussia Dortmund zaradila bi odštetu za svoju legendu, Al Nassr bi dobio još jednog kapitalca, a Reus bi u smiraj svoje karijere mogao zaraditi prilično impozantnu svotu...




Tagovi

Marco ReusCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti