Sebastian El-Saqqa/DPA
Sebastian El-Saqqa/DPA

Kapetan želi prvi naslov s Dortmundom: "Želim igrati samo za BVB, imamo jedan veliki cilj"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.04.23. | 15:55

Kapetan Marco Reus ostat će u Borussiji Dortmund i nakon ljeta. BVB je u četvrtak izvijestio o produljenju ugovora - i nastavku "posebne priče"

Borussia Dortmund i Marco Reus dogovorili su produljenje ugovora koji istječe na ljeto.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Marco nije imao sreće s ozljedama, ali on je Borussia u potpunosti i, kao kapetan naše momčadi, slijedi točno iste ciljeve kao i svi mi: On jest i ostaje iznimno ambiciozan voditi naš BVB do vrlo velikih ciljeva," rekao je šef kluba Hans-Joachim Watzke u priopćenju kluba.

Reus je rođen u Dortmundu, ali je nakon deset godina u omladinskom timu BVB-a 2005. prešao u Rot Weiss Ahlen zbog nedostatka perspektive i četiri godine kasnije prešao u Borussiju Mönchengladbach. Odatle se konačno vratio u Dortmund 2012. - i ostao.

"Trenutno mi kao momčad, kao i svi naši navijači, imamo jedan veliki cilj na umu na koji smo svi koncentrirani: želimo postati njemački prvaci i trebamo da svaki igrač Borussije to učini", rekao je Reus, koji uskoro će biti u svojoj dvanaestoj sezoni na BVB-u.

"No, i dalje od toga, još uvijek imam veliku želju dati sve od sebe za klub u kojem sam proveo više od pola svog života. Za mene još uvijek nema ništa ljepše nego pred najboljim navijačima na svijetu i zabijati golove i zajedno slaviti pobjede na najljepšem stadionu na svijetu, zbog čega sam presretan što sam produžio ugovor na još godinu dana, jer sam uvijek govorio da ne bih više volio igrati ni za jedan drugi klub u mojoj karijeri nego za BVB."

Još uvijek nije jasno kako će se stvari odvijati s Matsom Hummelsom, kojem također istječe ugovor na kraju sezone. 34-godišnji veteran želi uzeti vremena za razmatranje svojih mogućnosti. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Borussia DortmundMarco Reus

Ostale Vijesti