Hrvatska protiv Italije na otvaranju EP-a: Sve ovisi o ovoj utakmici

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.05.17. | 10:04

Danas kreće U17 Europsko prvenstvo.

Hrvatska je napokon dočekala početak najvećeg nogometnog natjecanja kojeg smo u našoj državi organizirali od osamostaljenja. Danas kreće Europsko prvenstvo za U17 reprezentacije koje će se igrati u Varaždinu, Zaprešiću, Sesvetama, Velikoj Gorici, Lučkom, Kostreni i Rijeci.

Upravo u Rijeci, na Kostreni, Hrvatska će igrati svoje utakmice, a danas imamo prvi ogled protiv reprezentacije Italije.

„Možda postoji malo treme, ali kada utakmica s Italijom započne, trema će nestati i dat ćemo sve od sebe. Odradili smo na pripremama i više nego što smo očekivali, izbornik je sretan i mislim da smo 100 posto spremni. Sve ovisi o prvoj utakmici, uđemo li odlučno, mislim da ćemo ostvariti sve svoje ciljeve“, najavio je hrvatski napadač Leon Kreković za službenu stranicu natjecanja.

Hajdukovom napadaču u najavi se priključi Dinamov veznjak Bartol Franjić.

„S Italijom smo već igrali, u jednoj smo utakmici pobijedili, u jednoj izgubili. To su sve podjednake, snažne momčadi s nekim prednostima i nedostacima. Potrudit ćemo se odigrati što bolje.“

Utakmica između U17 reprezentacija Hrvatske i Italije igra se danas s početkom u 17:45. Talijani su favoriti i tečaj na njihovu pobjedu je 2,40, a ako se želite kladiti na slavlje 'Mini Vatrenih', to će vam se honorirati tečajem 2,90. Germania Sport kladionica na ovu utakmicu ima više od 300 oklada, a sve njih možete pronaći OVDJE.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

hrvatska U17 nogometna reprezentacijaeuropsko u-17 prvenstvo

Ostale Vijesti