MASSIMO PINCA/Action Images
MASSIMO PINCA/Action Images

Gasperini: U Premier ligi bih bio bogatiji, ali manje sretan

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.11.21. | 09:40

Atalantin trener odgovarao je na mnoga pitanja.

Gian Piero Gasperini u posljednjem intervjuu nakon pobjede protiv Cagliarija na Sardiniji rekao je kako njegova momčad treba ranije odlučivati utakmice. Prošlog tjedna Cristiano Ronaldo rastužio ih je kasnim izjednačenjem u Ligi prvaka, a sinoć im se skoro ponovio isti scenarij, ali su se na kraju golovi Zapate i Pašalića pokazali kao dovoljni.

“Previše smo se patili s obzirom na to kakva je ovo utakmica bila. Kontrolirali smo je dugo vremena, imali puno prilika za gol, ali kada ne odlučiš utakmicu ranije uvijek se plašiš da se protivnik može vratit pred sam kraj. Igra je bila dobra i s time trebamo biti zadovoljni, ali ako možemo malo poboljšati realizaciju nećemo se ovoliko patiti.”

Rekao je u razgovoru s novinarima Sky Sport Italia, pa se osvrnuo i na situaciju oko poništenog kazenog udarca na Mariju Pašaliću:

“Povjerovao sam što su mi rekli, imaju više od 20 kamera koje pokrivaju sve i rekli su da je igrač zahvatio loptu. Kad sam sam pogledao snimku video sam da je zahvatio i Pašalića.”

Osvrnuo se i na kratki razgovor s Cristianom Ronaldom nakon prošlotjednog remija u Ligi prvaka u kojem je CR7 Crvene vragove spasio poraza u Bergamu:

“Iako smo bili jako razočarani što nismo pobijdili, svjedočili smo trenutku mjastorske magije. Fasciniraju me veliki igrači, čak i kad su mi protivnici. Volio bih raditi s nekim kao što je Ronaldo bar nekoliko utakmica, posebno zato što moja momčad često ima najbolji napad u ligi.”

Gasperini je sinoć ubilježio 200. pobjedu u Serie A, a u posljednje vrijeme mediji su ga znali spominjati u kontekstu potencijalnog povratka u Premier ligu, ali 63-godišnji stručnjak otklonio je te glasine:

“Sretan sam u Italiji i Bergamu, ovdašnji stil života mi veoma paše. Ponekad pomislim na Premier ligu, bio bih bogatiji, ali manje sretan, ne mogu živjeti samo na terenu.”


Tagovi

Gian Piero Gasperini

Ostale Vijesti