ALBERTO LINGRIA/Action Images
ALBERTO LINGRIA/Action Images

Gasperini: "Ne mogu nam suditi ljudi koji nikad nisu igrali nogomet i ne znaju razliku duela i prekršaja"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.02.21. | 11:02

Djelomično ga se može razumjeti.

City je kao nominalni gost u Budimpešti bio bolji od Borussie iz Monchengladbacha, a nakon utakmice, Guardiola je svojim polusarkastičnim replikama zabavljao okupljene novinare na presici.

U drugom susretu, trenersko raspoloženje nije bilo na baš takvoj razini. Naime, Atalanta je poražena od Reala 0:1 nakon što je Modrić asistirao Mendjyu za pogodak u završnici susreta. Meč je obilježen crvenim kartonom za Freulera u 17. minuti, a to je uvelike skrenulo kolosjek utakmice. Uzvratni susret u Madridu na rasporedu je 16. ožujka.

Trener domaćina, Gian Piero Gasperini, bio je razdražen nakon susreta - a teško je reći da ga ne razumijemo.

"Sve bi drugačije bilo da se igralo 11 protiv 11. Nakon tog isključenja smo se dobro branili i malo je nedostajalo da odigramo bez golova. Utakmica je crvenim kartonom upropaštena. Izgleda da se želi spriječiti bilo kakav kontakt u nogometu. Ovo je ubojstvo sporta. UEFA će me suspendirati ako nastavim pričati, ali ne možemo imati suce koji nikad nisu igrali nogomet i koji ne znaju razliku između duela i prekršaja. Ako to ne znaš, traži drugi posao. Sada mogu gledati i snimke i opet griješe. Toliko čekamo ovu utakmicu i onda nam sudac sve upropasti", rekao je trener Talijana.



Tagovi

Real MadridGian Piero GasperiniLiga prvaka

Ostale Vijesti