Evo zašto je Borrusia imala kompletno crnu garnituru dresova za vikend (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.12.19. | 10:21

Rasprodali su ih za manje od tri sata.

Borussia Dortmund minulog je vikenda stigla do uvjerljive pobjede nad Fortunom Dusseldorf prošle subote. 'Žuto-crni' su utrpali pet komada gostima na Signal Iduna Parku, a posebno su se iskazali Jadon Sancho i Marco Reus koji su postigli po dva gola, dok za jedan bio zaslužan Thorgan Hazard.

Ipak, mnoge je začudila i – pozitivno – iznenadila garnitura kompletno crnih dresova domaćih nogometaša. Klub iz Westfalije je izdao ovu posebnu garnituru povodom 110. godišnjice osnivanja kluba, a potpuno crna garnitura označava „ugljen i željezo koji su ukorijeni u njihov dom“, stoji u klupskom motu vezanim uz industrijsku ruhrsku pokrajinu u Sjevernoj Rajni-Westfaliji.

„Ovo je najbolji dres koji sam nosio, možda bismo trebali nastaviti nositi ih“, izjavio je 19-godišnji engleski reprezentativac. Ipak, to se neće dogoditi te će 'Žuto-crni' vratiti se u standardnu odoru za susret sa Slavijom iz Praga u utorak u Ligi prvaka.

Inače, iz kluba su objavili da se ova garnitura rasprodala za manje od tri sata.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">I mean come on...these kits are unreal<a href="https://t.co/5jxhZkjBAk">pic.twitter.com/5jxhZkjBAk</a></p>&mdash; Borussia Dortmund (@BlackYellow) <a href="https://twitter.com/BlackYellow/status/1203332997476487169?ref_src=twsrc%5Etfw">December 7, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Because I’m happy<a href="https://t.co/kC7q3Mrj0T">pic.twitter.com/kC7q3Mrj0T</a></p>&mdash; Borussia Dortmund (@BlackYellow) <a href="https://twitter.com/BlackYellow/status/1203357346128379905?ref_src=twsrc%5Etfw">December 7, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jadon SanchoMarco ReusThorgan Hazard

Ostale Vijesti