Enrique ostaje bez Bartre? Bayern krenuo u veliku ofenzivu, City nadgleda situaciju

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.06.15. | 14:59

Katalonski Sport navodi kako Barca ne misli prodati Bartru, ali kako neće ništa moći u slučaju da na Nou Camp sleti ponuda.

Gorući problem za upravu Barcelone, kada je njihov trenutni igrački kadar u pitanju jest Marc Bartra. Mladi stoper se igrom slučaja pojavio na tržištu kao 'best buy', budući da ga bilo koji europski klub može dobiti za samo 12 milijuna eura.

Ta se klauzula aktivirala u njegovom ugovoru jer ove sezone nije odigrao više od 50 utakmica u dresu Barcelone. Jedini krivac za taj propust je, dakako, Luis Enrique koji je mnogo veću minutažu pružao preostalim prvotimcima. Bartra nije imao sreće jer je Pique odigrao fantastičnih nekoliko mjeseci, a upravo je desna stoperska strana njegova. Osim toga, Bartra je svjestan konkurencije, budući da su osim Piquea tu još Mascherano, Mathieu i oporavljeni Vermaelen.

Odlična je to cijena za 24-godišnjaka, budući da je prije te aktivacija klauzula bila postavljena a 50 milijuna. To je odmah 'zagrijalo' mnoge europske velikane, ali najveći i najkonkretniji interes pokazuje Pep Guardiola i njegov Bayern, ali ni Manchester City nije daleko. Pep je sličnu 'krađu' iz Barcelone već napravio kada je prije dvije godine na jednak način dovukao Thiaga Alcantaru.

Katalonski Sport navodi kako Barca ne misli prodati Bartru, ali kako neće ništa moći u slučaju da na Nou Camp sleti ponuda. Prema njihovim navodima, mladi Katalonac je otvoren za nove izazove i veću minutažu, a sve bi trebalo biti jasnije tijekom današnjeg dana kada se očekuje sastanak igrača, njegovog agenta i Luisa Enriquea.

(Foto: Action Images)


Tagovi

BarcelonaLuis EnriqueMarc BartraPep Guardiola

Ostale Vijesti