Carletto peca u Madridu: Dovodi dva miljenika u Everton za 75 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.12.19. | 10:03

Talijanski strateg nedavno je preuzeo klupu Karamela, a uskoro bi na nju mogao posjesti dvojicu igrača iz aktuane prve momčadi te dovesti dvojicu svojih bivših igrača iz Real Madrida.

Počeo je objašnjavajući glasine o mogućem dolasku Zlatana Ibrahimovića, a novinarima je bacio kost izjavivši kako se s njim redovito čuje te kako mu je predložio mogućnost dolaska u Everton, no Ibra je razočarao pristalice Plavih odabravši povratak u Milan. No, Ancelotti nije odustao od svojih bivših zvijezda pa je ubrzo nakon Zlatanovog, okrenuo brojeve još dvojice svojih bivših igrača.

Ovaj put okrenuo je brojeve s španjolskim pozivnim brojem, a riječ je o Jamesu Rodriguezu i Nachu Fernandezu, dvojcu koji je trenutačno u nemilosti kod Zinedinea Zidanea, ali igračima koji bi u Ancelottijevom Evertonu radili razliku i bili najbolji igrači.

Kolumbijca je doveo u Real Madrid, a potom nešto kasnije i u Bayern na posudbu. Pokušao ga je ljetos dovesti u Napoli, ali nakon nekoliko sastanaka s njim i njegovim agentom Jorgeom Mendezom, ništa nisu dogovorili. Sad će pokušati isto i u Evertonu, a čak je angažirao Jamesovog sunarodnjaka i Evertonovog stopera Yerryja Minu kako bi ga nagovorio na dolazak, prenosi Don Balon.

Nacho je također čovjek na kojeg Zizou više ne računa ozbiljno i spreman je napustiti Bernabeu, a Ancelotti, koji ga je promovirao iz B momčadi, mu nudi važnu ulogu u svojoj momčadi. Florentino Perez bi ih rado prodao obojicu, po mogućnosti i u paketu, ali samo ako netko uplati 75.000.000 eura na ime odštete.

Evertonu taj novac neće biti problem, ali vjerojatno će dogovoriti otplatu po modelu posudba do konca sezone pa tek onda otkup...

(Foto: Reuters)

Pogledajte današnju PONUDU Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 


Tagovi

Carlo AncelottiEvertonZimski prijelazni roknogometni transferiJames RodriguezNacho

Ostale Vijesti